Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan susret

Beogradske Novosti: Vučić i Grabar-Kitarović sastaju se u Vukovaru!

Kolinda i Vučić
Foto: HINA/POOL/Lana Slivar Dominic/PIXSELL
1/4
16.06.2016.
u 23:50

Iz Ureda predsjednice još se ne može dobiti potvrda ovakvih najava, no politički kuloari tvrde kako je informacija o susretu točna.

Beogradske "Večernje novosti" u svom broju od petka najavljuju da slijedi znakoviti susret između hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i srbijanskog premijera Aleksandra Vučića.

Saznaju da će do susreta doći u ponedjeljak i to na teritoriju Hrvatske, spominju se Vukovar i Dalj. Navodi se još da je susret u funkciji otopljavanja zategnutih odnosa između Hrvatske i Srbije.

Iz Ureda predsjednice još se ne može dobiti potvrda ovakvih najava, no politički kuloari tvrde kako je informacija o susretu točna.

I u službenom Zagrebu drže da je riječ o politički važnom susretu između lidera dviju susjednih država. I da nije riječ tek o protokolarnom susretu radi "otopljavanja" odnosa, nego susretu koji će biti znatno konkretniji.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović već sutra započinje konzultacije s političkim strankama

Komentara 72

DU
Deleted user
00:10 17.06.2016.

Moze drugu chetniku odmah ispostaviti racun za obnovu Vukovara.....

Avatar MENSA
MENSA
06:25 17.06.2016.

To plavuša pokušava da se opere od dosadašnjih gluposti. Pa do jučer je još s Đurom, Klemom, Bujanecom, Tepešom i sličnim intelektualnim bardovima Hrvatske širila netrpeljivost prema Srbima, a sad kada vidi da je narod "pročitao" i nju i HDZZ i kad je dobila "po repu" od jačih, svjetskih igrača......gle čuda....plavuša naglo postaje.... "konstruktivna"! Možda samo da joj prije odlaska u Vukovar, Maminjo i ostali kamenjari s dvije putovnice prirede i kakvu oproštajnu feštu i da razgaljeno zapjevaju onu pastirsku budnicu "Lijepa li si" (uključujući i Herceg Bosnu u Lijepu Našu...da kako)!

AN
Antepoglavnik
07:31 17.06.2016.

Sastat ce se s sudionikom u fašističkoj agresiji na Hrvatsku na mjestu zlicina gdje je sudjelovao u okipaciji Hrvatske, SRAMOTA!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije