Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beirslav Šipuš

Dizao sam novac, ali u službene svrhe

Berislav Šipuš
Foto: Patrik Macek/PIXSEL
25.04.2015.
u 19:39

Nikakvih nezakonitih radnji ni prekršaja nije bilo, i to sam vrlo jasno objasnio na Saborskom Odboru za obrazovanje, znanost i kulturu", rekao je.

Novi ministar kulture Berislav Šipuš takđer je nepropisno podizao gotovinu, točnije 5230 kuna sa službene kartice, koje je potom vraćao obustavama na plaći, pokazala je Državna revizija. Šipuš je za središnji HRT-ov Dnevnik izjavio da nikada nije osporavao nalaz Državne revizije.

" Nisam nikada rekao da nisam digao taj novac, ali on je iskorišten u službene svrhe. Nikakvih nezakonitih radnji ni prekršaja nije bilo, i to sam vrlo jasno objasnio na Saborskom Odboru za obrazovanje, znanost i kulturu", rekao je.

I u slučaju ministrice Andree Zlatar Violić kaže da nije bilo krimena u podizanju novca, nego u obrazloženju na što je potrošen. Ona je napravila moralni, dostojanstven čin, jer je shvatila da je pogriješila. Štitim njeno dostojanstvo kada se radi o terminologiji koja se upotrebljavala u njenom slučaju, a koja nije bila korektna, rekao je.

>> Berislav Šipuš najavio svoje planove za kulturu

Komentara 22

DO
dobar
20:20 25.04.2015.

Dizao si sluzbeni novac za privatne svrhe, ako je bilo sve po zakonu pa zasto si vracao novac na rate pa kome to lazes jel stvarno mislis da ti netko te floskule vjeruje.

TV
tv5378
20:02 25.04.2015.

Zasto lazes?Zbog cega si vracao novac od svoje place ako je to bilo za ''sluzbene svrhe''?Revizija nema,za razliku od tebe,svrhu lagati,osim ako te izuzetno mrzi i zeli ti zlo!

TH
than
20:24 25.04.2015.

Znaci smijenili su jednu, a postavili drugoga koji ima isti 'grijeh' ?!?! Koja izgubljena Vlada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije