Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Videovijesti

Nožem ubila muža: Susjedi kažu kako su bili divni ljudi te da nisu čuli svađu

ploče
Foto: Privatna arhiva
09.05.2016.
u 17:12

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan!

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

 

>> Evo koje nas promjene očekuju u zdravstvenom sustavu!

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
17:22 09.05.2016.

Ustaštvo nije kada položiš vijenac poginulim pripadnicima legalne postrojbe Hrvatske vojske, međutim rađenje slučaja iz cijele priče svakako jest udbaštvo

DU
Deleted user
17:28 09.05.2016.

Partijski spinovi o tobožnjem ustaštvu e ne bili prikrili svoj jugokomunistički šumski karakte je tolikk proziran da su mi sada več otužno smiješni.

DU
Deleted user
17:32 09.05.2016.

Vecernji list osnovna boja vase stranice je crvena i nije slucxajno kakvo koketiranje sa ustastvom covjek je polozio vijenacljudima koji su branili hrvatsku to nisu nikakve ustase nego hrvatski vojnici..i vi opet po starom obicaju komunistickom nastavljate lagati..lagati..i lagati i nista drugo neznate....posao vam je da izmisljate ustase!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije