Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsen Bauk:

'O datumu izbora odlučuje gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn'

15.07.2015., Zagreb - Arsen Bauk politicar, saborski zastupnik, ministar uprave u Vladi RH. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
01.08.2015.
u 10:47

Arsen Bauk se s premijerom Zoranom Milanovićem nalazi u Kalima gdje slijedi defile ribarskih brodova u povodu kaljske fešte

 - Već nekoliko puta sam odgovarao na pitanje kada će izbori, pa ću sada morati odgovoriti malo upečatljivije. O datumu izbora odlučuje ona gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn, rekao je ovo ministar Arsen Bauk koji se nalazi s premijerom Zoranom Milanovićem u Kalima gdje slijedi defile ribarskih brodova u povodu kaljske fešte.

>> Ovo su Milanovićevi i Karamarkovi ključni igrači za izbore

Komentara 140

DR
drugPlenky
10:50 01.08.2015.

Bauk, mali od kužine ivice Račana, prvo radno mjesto pomoćnik ministra, drugo radno mjesto ministar, ovaj nam sjedi na grbači već petnaest godina i još pametuje

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:01 01.08.2015.

koji prizemni način komunikacije... tipično za nekulturne nasljednike komunističke partije

OX
oxymoron
11:00 01.08.2015.

Samo se vi izrugavajte i silite kao Slovenci, svima ce vama gospodja koja vozi kombajn, lijepi plocice i lovi ribu gledati pete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije