Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok je sjedio na terasi

Antu Tomića nepoznati napadač zalio kantom punom izmeta

Ante Tomić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
23.02.2014.
u 19:01

Ne bih to uopće komentirao - rekao je Tomić

Nepoznati muškarac danas prije podneva zalio je književnika i novinara Antu Tomića kantom punom izmeta. Tomić je pio kavu na terasi kafića na splitskoj Pjaci kada je do njega dojurio muškarac s kantom i polio ga.

- Ne bih to uopće komentirao. Prijavio sam sve policiji, slučaj je već u obradi. Malo je reći da je bilo neugodno - rekao je Ante Tomić za 24sata. Policija je potvrdila da je prijava zaprimljena te da se za počiniteljem traga.

Ključne riječi

Komentara 262

DU
Deleted user
19:10 23.02.2014.

"Kanta mu se pozlatila",....komentar sa drugog portala,.ha ha ha ..

Avatar navijač
navijač
19:10 23.02.2014.

Dobar recept za pokvarene političare, samo mi se čini da u Hrvatskoj nrbi skupili dovoljno izmeta kad bi na svakog potrošili kantu.

Avatar maraaa
maraaa
19:13 23.02.2014.

u sridu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije