Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Orepić:

'Ante i ja našli smo se kako bismo se prisjetili naših suboraca i istine koja je neupitna'

Vlaho Orepić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.03.2016.
u 12:08

Na novinarsko pitanje je li susret s Gotovinom bio poruka Tomislavu Karamarku i HDZ-u rekao je: "Ne, poruka je upravo ovo što sam vam rekao."

Nakon što je jučer na Facebooku objavio fotografiju s umirovljenim generalom Antom Gotovinom, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić novinarima je danas u Saboru otkrio detalje tog susreta koji je uslijedio netom nakon objave navodnih topničkih dnevnika.

– Ante i ja našli smo se na Cvjetnu nedjelju kako bismo se prisjetili vremena iz Domovinskog rata koje smo zajedno prošli, prisjetili se onih ljudi koji su bili s nama, naših suboraca i istine koja je neupitna – kazao je ministar Orepić.

Na novinarsko pitanje je li taj susret bio poruka Tomislavu Karamarku i HDZ-u, rekao je: 

– Ne, poruka je upravo ovo što sam vam rekao.

>> 'Susret s Antom me podsjetio na kalvarije koje su moji suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija'

Komentara 32

TO
torcidaš
12:33 21.03.2016.

Ovaj se lik umislio a tko je ta tebe tnao osim baba koje di do jucer masirao, digni livu nogu, digni desnu, digni obe. Tako babe pricajz.

CI
CIPS
12:33 21.03.2016.

Ovaj Orepić je u najmanju ruku suspektan lik.

Avatar juricamesko
juricamesko
12:18 21.03.2016.

mnogi od nas Orepiću nađemo se sa svojim zapovjednikom i prijateljem Gotovinom ali te slike ne objavljujemo niti njima šaljemo političke poruke.malo si se previše zatrčao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije