Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz Ureda predsjednika

´Ako Karamarko želi izbaciti Titovu bistu, neka se kandidira za predsjednika´

Tomislav Karamarko
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Autor
Ivanka Toma
28.06.2014.
u 10:56

Suradnik predsjednika Ive Josipovića podsjetio je da je Tomislav Karamarko svojedobno bio predstojnik ureda predsjednika Stjepana Mesića te d aje tada bio u prilici ukloniti Titovo poprsje ako mu je smetalo

Izjava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da bi uklonio Titovu bistu iz Ureda predsjednika izazvala je reakciju na Pantovčaku. Jedan od suradnika predsjednika Ive Josipovića kaže:

- Ako Tomislav Karamarko doista želi izbaciti Titovu bistu, neka se kandidira za predsjednika pa neće biti problema, kaže izvor. Dodao je i da javnost ne zanima što bio Karamarko napravio u Uredu predsjednika nego HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović, te bi li činila ono što želi Karamarko.

Suradnik predsjednika Ive Josipovića podsjetio je da je Tomislav Karamarko svojedobno bio predstojnik ureda predsjednika Stjepana Mesića te d aje tada bio u prilici ukloniti Titovo poprsje ako mu je smetalo.

>> Karamarko: Da sam predsjednik Hrvatske, izbacio bih Titovu bistu iz ureda

Komentara 67

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:21 28.06.2014.

U pristojnim demokratskim državama Komunistička partija i njezine sljednice ne osvajaju nikad više od 10% glasova, u parlamentima izgledaju kao izgubljeni u prostoru i vremenu, a predsjednike nisu imali od Staljinova vremena. Jedino kod nas vampiri kolo vode. Ali, past će komunistička klika i u Hrvatskoj!

VI
vječna.istina
11:23 28.06.2014.

Karamarko je odgovara na direktno novinarsko pitanje i zato je to rekao i svaka mu čast! A Yusifović pokazuje sve više nervoze jer shvaća da će izgubiti izbore... I da, Karamarko je jasno u istom intervjuu rekao da je krivo procijenio Mesića jer ga je 2000. doživljavao kao Tuđmanova suradnika, ali je Stipe postao predvodnik veleizdajničke 'detuđmanizacije'.

BS
bstrabi2
11:22 28.06.2014.

Najmanja je šteta.Izbacit titovu sliku.Nego treba izbacit.Josipovićeve savjetnike,a i njega.Jer su zalutali na Pantovčak.Mrze Hrvate,a primaju ustaške kune.Kako im se to ne gadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije