Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božo petrov

'Ako je Todorić čist i sve je u redu neka institucije obave posao'

božo petrov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
31.03.2017.
u 07:21

Ne možemo dozvoliti da niti jedna kompanija toliko može ugroziti sustav da radi nje možemo očekivati recesiju", rekao je Petrov pri odlasku iz Banskih dvora.

Zakon o sistemski važnim tvrtkama ići će u petak, rekao je predsjednik Sabora Božo Petrov nakon što je, nešto prije ponoći, izašao sa sastanka u Vladi na kojem se finalizirao spomenuti nacrt Zakona, objavila je N1 televizija.

U Vladi je, inače, u četvrtak navečer održan sastanak premijera Andreja Plenkovića i ministrice gospodarstva Martine Dalić posvećen  nacrtu Zakona o sistemski važnim tvrtkama, a nešto kasnije su im se pridružili Božo Petrov i Nikola Grmoja.

"Zakon će ići sutra. Razgovarali smo o zakonu kako bi se zaštitio gospodarski sustav. Većinu vremena smo razgovarali o tome. Pričekat ćete sutra zakon. Ne pravimo zakon radi gospodina Todorića, nego da zaštitimo gospodarski sustav i radna mjesta. Ne možemo dozvoliti da niti jedna kompanija toliko može ugroziti sustav da radi nje možemo očekivati recesiju", rekao je Petrov pri odlasku iz Banskih dvora.

Ujedno je prokomentirao i kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića i Agrokora rekavši kako mu je ona usputna.

Na pitanje novinara zašto je podnio prijavu, Petrov je kazao da ono što je izašlo u medijima pobuđuje sumnje. "Ako je Todorić čist i sve je u redu neka institucije obave posao", rekao je Petrov.

>>Spas za Agrokor: Ipak dogovor domaćih i ruskih banaka o standstill sporazumu

>>Scenarij 1.: Lex Agrokor: Konce drži državni odbor povjerenika

Komentara 20

Avatar juricamesko
juricamesko
08:19 31.03.2017.

Todoric vam je godinama kupovao socijalni mir.kad vam dode stecajni upravitelj i otpusti 30% radnika koji su u Agrokoru visak nemoj Bozo pitati ko je za to kriv.djelom ces ovakvim nastupima biti i ti.

BU
Bubalamala
08:21 31.03.2017.

Gledali su godinama kako preuzima jednu tvrtku za drugom i sve na kredit.Trebalo se prije reagirati a ne dozvoliti da postane riziko za cijelu Hrvatsku.Previše je radnih mjesta u pitanju, narod će snositi troškove!

BK
branko-kockica
07:45 31.03.2017.

Božo je malo nervozan, austrijski šefovi mu nisu očekivali Putina na putu konačnog preuzimanja Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije