Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grbin o popularnosti

'Ako birači biraju nekog drugog, bolje je da je to ORaH'

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.09.2014.
u 10:30

Sigurno je da zbog toga nismo sretni. No ako birači već biraju nekog drugog, osobno smatram kako je bolje da je to ORaH, iako je kolegica Holy bila potpuno jasna da ne želi koalirati sa SDP-om, kazao je Grbin

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin komentirao je jutros u emisiji Poligraf Hrvatskog radija rezultate anketa prema kojima je SDP pao na treće mjesto po popularnosti, iza HDZ-a i drugoplasiranog ORaH-a.

– Sigurno je da zbog toga nismo sretni. No ako birači već biraju nekog drugog, osobno smatram kako je bolje da je to ORaH, iako je kolegica Holy bila potpuno jasna da ne želi koalirati sa SDP-om – kazao je Grbin. Dodao je i da ORaH prepoznaje kao ''jednu korektnu stranku'' te da SDP nije i neće kupovati naklonost birača populističkim potezima.

Crobarometar je jučer objavio da je najpopularnija stranka u RH i dalje HDZ s podrškom birača od 25 posto. Na drugo mjesto popeo se ORaH sa 17, 9 posto, dok je SDP prvi put pao na treće mjesto s oko 17,3 posto glasova birača.

>>Crobarometar: ORaH prestigao SDP, HDZ i dalje prvi!

>>Mirela Holy: Suradnja ORaH-a i SDP-a nije moguća

 

Komentara 24

MK
marcel.kocan
10:38 26.09.2014.

orah - rezervni položaj SDP-a

KA
kafka
10:34 26.09.2014.

Grbin je očiti dokaz zašto trebamo birati ljude s imenom i prezimenom a ne partijske ulizice partijskom šefu koji je bio ulizica svom šefu koji je ..... .

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:48 26.09.2014.

kad bi sdp bio i jedne sekunde bio svjestan sta o njemu narod misli,iste sekunde bi zbrisao iz zemlje,pa tako je i napravio njihov voda kralj Petar a ni fake Tito ne bi se mogao pohvaliti velikom hrabroscu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije