Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stipendije

Akcija 'Igraj srcem' za studente invalide

13.08.2015., Split - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovic prosetala je gradom i obisla obrtnike u staroj gradskoj jezgri.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.08.2015.
u 06:30

Veladrion i ORYX grupa te partneri raspisuju natječaj za stipendiranje studenata s invaliditetom bez adekvatne roditeljske skrbi

Poslovno-turistički kompleks Veladrion pokrenuo je donatorsku akciju pod nazivom „Igraj srcem". Cilj akcije pomoć je osobama s invaliditetom bez adekvatne roditeljske skrbi kako bi uspješno završili fakultetsko obrazovanje. c.

„Kao predsjednica RH prihvatila sam pokroviteljstvo nad dobrotvornom akcijom 'Igraj srcem' budući da se mladim ljudima, studentima s invaliditetom bez odgovarajuće roditeljske skrbi, omogućuje prilika za obrazovanje. Svi zajedno odgovorni smo za zaštitu prava naših građana kojima je to najviše potrebno. Želim mnogo uspjeha u nastavku ove iznimno važne dobrotvorne akcije te se nadam kako ćemo imati još više takvih akcija koje će našim građanima, onima kojima je to najpotrebnije, osigurati iste mogućnosti kakve imaju ostali građani", izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Važnost ove akcije odmah su prepoznale velike hrvatske tvrtke: generalni pokrovitelj ORYX grupa, sponzori M SAN grupa, Žito grupa i Volkswagen, te Večernji list kao medijski partner.

Akcija započinje 28. kolovoza golf-turnirom u poslovno-turističkom kompleksu Veladrion u Žrnovnici kod Senja, gdje će osobe iz javnog i profesionalnog života moći izravno, samim sudjelovanjem u adventure golf kupu, podržati ovaj humanitarni projekt. Javni natječaj za stipendije bit će objavljen u Večernjem listu u ponedjeljak 31. srpnja, te će biti otvoren do 27. rujna, a imena stipendista bit će objavljena početkom listopada, kada će ih službeno primiti i Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH.

Komentara 10

Avatar zajutrak
zajutrak
08:38 27.08.2015.

To i je za ovakvo visoko pokroviteljstvo , bravo za stipendiju a zamislite da Zoki bude pokrovitelj :)

Avatar mili99
mili99
11:28 27.08.2015.

Svaka cast za nasu predsjednicu!

Avatar mili99
mili99
11:29 27.08.2015.

Ponosni smo sto imamo ovakvu predsjednicu. Iz dana u dan nam dokazuje da smo napravili dobar izbor birajuci je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije