Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni

1500 članova napušta HSP dr. Ante Starčević, osnivaju novu stranku?

Čelnici stranke Ivan Tepeš i Pero Ćorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
07.07.2016.
u 12:20

"Ne možemo sudjelovati u stranci u kojoj vlada deficit demokracije te hirovi pojedinaca"

Najvažnija županijska organizacija HSP-a dr. Ante Starčević, ona zadarska, s cjelokupnim članstvom napustila je redove stranke, prenosi Antena Zadar. Nezadovoljni članovi najavili su i osnivanje nove stranke moderne desnice.

– Ne možemo sudjelovati u stranci u kojoj vlada deficit demokracije te hirovi pojedinaca – rekao je predsjednik županijske organizacije Tomislav Šarić ukazavši na to da se glavni razlog izlaska zadarskog ogranka iz stranke krije u činovima dva čovjeka, predsjedniku stranke Ivanu Tepešu i glavnom tajniku Peri Ćoriću.

Zamjenik predsjednika HSP AS-a Rudolf Dvorski rekao je kako sada već bivši zadarski HSP AS nije htio više biti dio stranke-glasnogovornika drugih stranaka s čime se, kako je iznio, slaže gotovo cjelokupno zadarsko članstvo – 1500 osoba.

>> HDZ na izbore možda bez HSP-a AS

Komentara 32

Avatar George Bailey
George Bailey
12:46 07.07.2016.

Koliko ima pravaških stanaka?! Vjerojatno trećina od svih registriranih stranaka u RH.

DU
Deleted user
12:38 07.07.2016.

Došlo je vrijeme da se pravaši ujedine,i počnu primjenivati pravašku politiku,a ne politiku druge stranke,radi svoga osobnog interesa.

RB
renato.bednjanec
12:55 07.07.2016.

Trebala bi biti samo jedna Stranka prava i onda bi imali šanse na izborima i neke rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije