Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo

Hobit: Super ponuda najljepšeg klasika fantastične književnosti

Hobit
Foto: Mondo
1/4
12.12.2013.
u 10:47

Ne propustite odličnu ponudu na Mondu! Naručite paket Hobit koji se sastoji od tri knjige po cijeni od 149 kn i knjigu Anotirani hobit po 179 kn.

Još od davne 1937. godine priča o susretljivom i mirnom hobitu Bilbu Bagginsu i njegovoj vratolomnoj potrazi za zmajevim zlatom u društvu čarobnjaka Gandalfa i skupine patuljaka, spaja čitatelje diljem svijeta.

Hobit J.R.R. Tolkiena nosi u sebi za svakoga ponešto – snagom izvorne mašte zabavlja djecu, duhovitošću šarmira odrasle, slojevitošću zaokuplja književne kritičare a stalnošću potražnje zadivljuje knjižare.

Ova predivna bajka puna čudesnih stvorenja iz svijeta mašte: vilenjaka, goblina i trolova, jedan je od najljepših klasika fantastične književnosti, jedna od najtiskanijih knjiga u povijesti nakladništva i jedna od najčuvanijih knjiga u svakoj biblioteci.

Zahvaljujući redatelju Peteru Jacksonu i njegovoj iznimno popularnoj trilogiji Gospodari Prstenova, mlađim je generacijama približen magičan svijet Tolkiena na unikatan način. Jackson je ipak odlučio nastaviti s jednom on najpoznatijih franšiza današnjice, te se bacio i na ekranizaciju ostalih knjiga. Drugi dio filma Hobit: Smaugova pustoš došao je i u naša kina.

Paket Hobit od tri naslova po neponovljivoj cijeni od 149,00 kn naručite samo na Mondu!

Hobit - predivna bajka puna čudesnih stvorenja iz svijeta mašte: vilenjaka, goblina i trolova, jedan je od najljepših klasika fantastične književnosti i jedna od najtiskanijih knjiga u povijesti nakladništva.

Roverandom - Roverandom će oduševiti čitatelje svih uzrasta koji vole domišljate i duhovite priče, a ljubiteljima Tolkiena pružit će osvježenje i uvid u rano stvaralaštvo tog barda moderne literature.

Pripovijesti iz opasnih predjela - Svi štovatelji J.R.R Tolkiena osjetit će među ovim stranicama živi duh velikog majstora.

Knjiga Anotirani hobit uvest će vas u postupak nastajanja ovog popularnog književnog djela J. R. R. Tolkiena, njegovih interesa i djela koja su na njega utjecala, te načine na koji je to oblikovalo pojedinosti Međuzemlja. Douglas A. Anderson, veliki poznavalac cjelokupnog Tolkienova djela, u njoj pruža dragocjeni uvid u nastanak Hobita i autorovih popratnih ilustracija, otkrivajući cijeli niz izvora koji su utjecali na Tolkiena pri stvaranju ove jedinstvene dječje pripovijesti, preko čijeg je obzorja provirio drevni svijet Silmarilliona i udario temelje stvaranju najpopularnije knjige 20. stoljeća, Gospodara prstenova. Knjiga pruža vrijedan uvid u Tolkienov život i povijest objavljivanja Hobita, te pojašnjava kako se svaki dio radnje uklapa u ostatak Tolkienova izumljena svijeta. Knjigu također možete naći na Mondu po cijeni od 179,00 kn

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?