Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.12.2011. u 12:00

ovaj izborni rezultat velika JE politička pobjeda HDZ-a i Jadranke Kosor, izjavio je Šeks.

Vladimir Šeks, potpredsjednik HDZ, otvorio je dušu u opširnom razgovoru za Jutarnji pri čemu je interpretirao prošlost, sadašnjost i budućnost u kojoj će s Jadrankom Kosor nastaviti voditi stranku. Doznali smo kako je naljutio i nadmudrio Tita, kako je doveo na vlast Tuđmana (jer on nije htio voditi stranku) i kako je „Sanader hipnotički djelovao na stranku“. A po rečenici da je „ovaj izborni rezultat velika politička pobjeda HDZ-a i Jadranke Kosor“ reklo bi se da je Šeks i dalje hipnotizoran.

Željko u saborske, a 
Fani u školske klupe

Fani Horvat, splitska poduzetnica, slijedi svog životnog partnera Željka Keruma na putu u Zagreb. Željko će u Sabor, a Fani na privatni studij menadžmenta po MBA programu. Klimi će se prilagoditi.

Kajin misli da 
ga policija permanentno prati

Damir Kajin, potpredsjednik IDS-a, pridružio se još tijekom izborne kampanje sve većoj skupini vozača u prometnim prekršajima, ali je mudro šutio o tome da je 17. studenoga uhvaćen kako vozi 102 km/h na dionici kojom smije voziti tek 50 km/h. Kajin se žali da njega i suprugu policija „permanentno prati“, da policajci „po govoru nisu Istrijani“ i da policija „u medije pušta dozirane informacije“. Da, čekali su da prođu izbori.

Direktor HŽ platio objavu intervjua 
kao oglas

Zlatko Rogožar, predsjednik Uprave Hrvatskih željeznica, jednog od najvećih gubitaša koji obilno rasipa državne subvencije, teško će na svojoj funkciji opstati nakon odlaska Božidara Kalmete koji je bio prilično nezainteresiran za istrage o desecima milijuna kuna koji su isparili u HŽ-u. Suočen s vjerojatnom smjenom, Rogožar je odlučio potrošiti još malo javnog novca i prikazati se u što ljepšem svjetlu. Zakupio je dvije stranice tjednika Aktual i na njima objavio intervju sam sa sobom. Tu se pohvalio svojom odlučnom poslovnom politikom u „tržišnoj utakmici“. A zašto se meni učinilo da HŽ već godinama ima monopol?

Komentara 16

BC
black_crow
15:15 09.12.2011.

Drugo: kao direktor carga ( teretni prijevoz) je itekako na tržištu jer cargo i vuča vlakova ne uživaju nikakve subvencije od države nego se bore na tržištu sa cestovnim, zračnim i riječnim prevoznicima.

BC
black_crow
15:19 09.12.2011.

Treće: i na tržištu željezničkog prijevoza je borba privući teret na hrvatske pruge i ugovoriti prijevoz uz tisuću konkurentskih špeditera. Da ste Edi pratili posjet merkelice hrvatskoj čuli bi i to.

BC
black_crow
15:12 09.12.2011.

Mrzim kada \"novinari\" \"sveznalice\" ismijavaju ono o čemu pojma nemaju. Edi upravo je rogožar svojim dolaskom otkrio kriminal i proslijedio kompletnu prijavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?