Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderni interijeri

Hi-tech recept za uživanje i zabavu

interijeri (1)
Foto: Arhiva VL
1/12
24.01.2011.
u 09:00

Visoka tehnologija uvukla se u namještaj, a nepresušno je nadahnuće i u dizajnu tapeta, sagova, rasvjete... Stanove osvajaju multimedijalni motivi!

Elegantan kauč SmarSofa sa skrivenim hladnjakom i pladnjevima za posluživanje hrane i pića, i to na daljinsko upravljanje, među najnovijim je adutima Gorenja, koje uvijek ima što pokazati kad je riječ inovativnim rješenjima za što praktičnije, udobnije i zabavnije stanovanje.

U skladu sa suvremenim načinom života koji zahtijeva multifunkcionalna rješenja, Gorenje nudi prilagodljivu sofu s dodatnim elementom koji može poslužiti kao produžetak ili odvojeni tabure, a dok opušteno čavrljate s gostima, sigurno ćete ih ugodno iznenaditi i zadiviti daljinskim podizanjem i spuštanjem već pripremljenih delicija!

Neobičan dizajn s dojmljivim efektima glavni je adut i Faberova novog uređaja na daljinsko upravljanje F-Light Nest, koji je i vrhunska kuhinjska napa, i elegantan luster. Luksuzno “gnijezdo” od stakla i inoksa opremljeno je halogenom rasvjetom, a tiha i visokoučinkovita napa po potrebi se spušta iz gnijezda, ili pak ostaje unutar njega. F-Light Nest omogućuje korisniku slobodu kretanja i uživanje u vrhunskoj estetici, a iznimno je praktičan i zbog toga što napa može biti spojena i na vanjski odvod zraka.

A luksuzna kreacija iz bajke “čarobno” je zrcalo Ego Zeroventiquattro s LCD ekranom i DVD-om!

Uz moderne “mješance” namještaja i uređaja dobro se snalaze i konzole za multimediju - praktični nosači za video i audio uređaje koji se mogu prilagoditi po visini i(li) okretati, opremljeni su policama i priključcima... A “šlag na torti” u hi-tech načinu života raznovrsni su ormarići i police za CD-e, DVD-e i druge potrepštine te moderan “accesoire” za interijere s tehno-nadahnućem, poput Morosove kolekcije za Diesel, u kojoj su namještaj i posteljina ukrašeni motivom diska. Zgodni su primjeri i Komarova tehnotapeta Zoom te sag Gandia Blasco - Lepark u “pikseliziranoj” verziji, a među domaćim kreacijama za oko nam je zapela zidna svjetiljka mlade akademske kiparice Đene Đonlagić iz njezine kolekcije Oblik svjetla. U finom čeličnom “triptihu” izrezan je multimedijalni motiv koji uključivanjem svjetiljke postaje svojevrstan svjetlosni crtež!

Komentara 1

Avatar mousemiki
mousemiki
14:42 25.01.2011.

Sve to izgleda ok,zgodno,elegantno ,samo mi se ipak čini promašena funkcija ovakvog namještaja ,a to je udobno sjedenje.To je udobno ko i klupica u parku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?