Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Hi-tech recept za uživanje i zabavu

Visoka tehnologija uvukla se u namještaj, a nepresušno je nadahnuće i u dizajnu tapeta, sagova, rasvjete... Stanove osvajaju multimedijalni motivi!
24. siječnja 2011. u 09:00 1 komentara 18 prikaza
interijeri (1)
Foto: Arhiva VL
Pogledajte galeriju 1/12

Elegantan kauč SmarSofa sa skrivenim hladnjakom i pladnjevima za posluživanje hrane i pića, i to na daljinsko upravljanje, među najnovijim je adutima Gorenja, koje uvijek ima što pokazati kad je riječ inovativnim rješenjima za što praktičnije, udobnije i zabavnije stanovanje.

U skladu sa suvremenim načinom života koji zahtijeva multifunkcionalna rješenja, Gorenje nudi prilagodljivu sofu s dodatnim elementom koji može poslužiti kao produžetak ili odvojeni tabure, a dok opušteno čavrljate s gostima, sigurno ćete ih ugodno iznenaditi i zadiviti daljinskim podizanjem i spuštanjem već pripremljenih delicija!

Neobičan dizajn s dojmljivim efektima glavni je adut i Faberova novog uređaja na daljinsko upravljanje F-Light Nest, koji je i vrhunska kuhinjska napa, i elegantan luster. Luksuzno “gnijezdo” od stakla i inoksa opremljeno je halogenom rasvjetom, a tiha i visokoučinkovita napa po potrebi se spušta iz gnijezda, ili pak ostaje unutar njega. F-Light Nest omogućuje korisniku slobodu kretanja i uživanje u vrhunskoj estetici, a iznimno je praktičan i zbog toga što napa može biti spojena i na vanjski odvod zraka.

A luksuzna kreacija iz bajke “čarobno” je zrcalo Ego Zeroventiquattro s LCD ekranom i DVD-om!

Uz moderne “mješance” namještaja i uređaja dobro se snalaze i konzole za multimediju - praktični nosači za video i audio uređaje koji se mogu prilagoditi po visini i(li) okretati, opremljeni su policama i priključcima... A “šlag na torti” u hi-tech načinu života raznovrsni su ormarići i police za CD-e, DVD-e i druge potrepštine te moderan “accesoire” za interijere s tehno-nadahnućem, poput Morosove kolekcije za Diesel, u kojoj su namještaj i posteljina ukrašeni motivom diska. Zgodni su primjeri i Komarova tehnotapeta Zoom te sag Gandia Blasco - Lepark u “pikseliziranoj” verziji, a među domaćim kreacijama za oko nam je zapela zidna svjetiljka mlade akademske kiparice Đene Đonlagić iz njezine kolekcije Oblik svjetla. U finom čeličnom “triptihu” izrezan je multimedijalni motiv koji uključivanjem svjetiljke postaje svojevrstan svjetlosni crtež!

Koronavirus
DRUŠTVENI UTJECAJ VIRUSA
10 načina na koje će pandemija promijeniti ljude i čovječanstvo
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji
  • Avatar mousemiki
    mousemiki:

    Sve to izgleda ok,zgodno,elegantno ,samo mi se ipak čini promašena funkcija ovakvog namještaja ,a to je udobno sjedenje.To je udobno ko i klupica u parku.