Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.03.2010. u 19:00

Sada je tražio i dobio novi kredit od još milijun kuna od državnog HBOR-a. I tko onda kaže da u Hrvatskoj nema novca? Ali poželjno je zvati se Žužul.

Miomir Žužul, bivši ministar, savjetnik Podravke i aktualni predsjednik NO-a Croatia Airlinesa, iz nekog razloga na Hrvatsku banku za obnovu i razvoj ostavlja odličan dojam. Žužul je za pokretanje privatnog sveučilišta u dubrovačkom dominikanskom samostanu dobio kredit od komercijalne banke od 2,5 milijuna kuna, ali prostorije nije uredio. Sada je tražio i dobio, piše Jutarnji, novi kredit od još milijun kuna od državnog HBOR-a. I tko onda kaže da u Hrvatskoj nema novca? Ali poželjno je zvati se Žužul.

Kerum sam sebi dodijelio 160 kvadrata na rivi

Željko Kerum našao je dobru ispriku za parkiranje ferrarija na splitskoj rivi. Svojoj stranci (HGS) kao gradonačelnik dodijelio je prostorije od 160 četvornih metara – na samoj rivi.

Traktori već nadiru, a kad će brodovi – ne zna se

Petar Čobanković teškom mukom pruža otpor seljacima koji traktorima nadiru sa svih strana. Vlada mu daje deklarativnu podršku u prelijevanju iz šupljeg u prazno, ali zapravo nitko ne zna kako zadovoljiti seljake. Baš kao što ministar gospodarstva Popijač nema pojma kako će raspetljati gordijski čvor u našoj brodogradnji. Jedino što Popijač može biti siguran jest da brodograditelji neće svojim brodovima blokirati autoceste.


Unuk Šime Krasić lažirao izbor Miss Hrvatske

Luka Ivančić, unuk državne revizorice Šime Krasić koji se proslavio kupnjom Pamučne industrije za 16,8 milijuna kuna, prirodno je talentiran za biznis. Prije no što se bacio na tekstilnu industriju jedini mu je posao bio organiziranje županijskog izbora Miss Hrvatske u Karlovcu, za što mu je samo Karlovačka županija uplatila 35 tisuća kuna. Dvoranu je dobio na besplatno korištenje od Grada, a da dodatno smanji troškove, lukavi je Luka posudio manekenke iz zagrebačke agencije Weltrusky, kojima je nastup predstavio kao “besplatnu promociju”. Da izbor ne izgubi svaki smisao, pobijedila je jedina djevojka iz Karlovca.

Komentara 4

DO
doktorica
20:08 06.03.2010.

Zašto ovaj već nije u Remetincu

Avatar Wollf-m
Wollf-m
20:46 05.03.2010.

GDJE SE SPOMENE ŽUŽUL I ŽUŽULI SVE AFERA DO AFERE: IMOTSKI , BEHTEL, PODRAVKA, CROACIJAAIRLINES....... A NJEMU UMJESTO ODGOVORNOSTI I KAZNENIH PRIJAVA RASTE REITING I KREDITNA SPOSOBNOST ??????????? TO JE HRVATSKA !!!!!!!!!!!!!!! UNUK ŠIME KRASNIĆ SVE VIŠEE LIĆI NA TUĐMANOVALIĆI NA TUĐMANOVA UNUKA BANKARA !!!!! MENE BI ODMAH ZBAJBUČILO DOK NE OPRAVDAM NOVAC!!! I TO JE HRVATSKA KERUMA GANJAJU ZA PIZDARIJE ! UGLAVNOM ONI KOJIMA JE ZATVORIO ŠPINU!!! PRIJE JE BILO ILI MURTA (HDZ) ILI KURTA(SDP) A ONDA IH SJEBE \"SELJAK\" KERUM I SADA CVILI LOPOVSKA KASTA !!!!!!!!!

Avatar jura-100
jura-100
12:03 06.03.2010.

Sve je moguće u Maloj Zemlji Na Brdovitom Balkanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?