Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD NIJE KASNO...

Harrisonova draga nikad nije vidjela Hana Soloa

02.03.2009.
u 13:37

Već su pet godina skupa, skoro su dvije godine i službeno zaručeni, ali Callista Flockhart nikad nije vidjela filmski serijal u kojem je njezin dragi Harrison Ford stekao svjetsku slavu.

"Moj brod je prešao rutu za Kessel u manje od 12 parseka", "Blesave religije i stara oružja nisu bolji od dobrog blastera", "Nikad mi ne govori kolike su šanse", "- Volim te. - Znam.", "Kvragu, malo me nema i svi doboju iluziju veličine", "- Kako stojimo, mali? - Kao i obično. - Što. Toliko loše?"... i brojne druge slavne rečenice iz popualrnog filmskog serijala Georgea Lucasa televizijska Ally McBeal nikad nije čula – a ni samoj joj nije jasno kako ih je uspjela propustiti:

- Nikad nisam na njega (Forda) gledala kao na filmsku zvijezdu. Niasm gledala "Ratove zvijezda", zar to nije zapanjujuće? Sigurna sam da su to dobri filmovi. Baš je čudno kako sam ih propustila. Živjeli smo u malom gradu, kino je bilo na sat vremena od nas. A imala sam 12 godina – savršeno doba za gledanje tih filmova.

No, nikad nije kasno; kad se Clint Eastwood vjenčao s Dinom Ruiz, prekršio je pravilo da nikad ne gleda svoje stare filmove jer je doznao da njegova supruga nikad nije vidjela "Prljavog Harryja", jedan od filmova koji su obilježili njegovu karijeru, te ga je odgledao s njom. Možda Harrison Ford čeka da on i Callista budu i službeno vjenčani (dozvolu za vjenčanje su već izvadili), pa da je upozna s frajerom koji je brz na blasteru, druži se s "hodajućim tepihom" i iam olupani svenirski brod koji je najbrži u dvanaest okolnih zvjezdanih sustava. Neka im je sa srećom, i neka Sila bude s njima.

Želite prijaviti greške?