Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.12.2009. u 18:50

Vladimir Šeks donio je dvije litre rakije, jednu šljivovice i jednu komovice, Nazif Memedi tri litre jegera, a Petar Čobanković pobrinuo se za osamnaest litara vina iz Iloka.


Vladin božićni domjenak ove je godine na inicijativu premijerke Kosor priređen od pića i namirnica koje su osigurali sami ministri i čelnici koalicijskih stranaka. Vladimir Šeks donio je dvije litre rakije, jednu šljivovice i jednu komovice, Nazif Memedi tri litre jegera, a Petar Čobanković pobrinuo se za osamnaest litara vina iz Iloka. Pupovčev SDSS osigurao je deset butelja baranjskog vina, Darinko Kosor iz HSLS-a donio je šest boca pjenušca, a poveću količinu vina osigurao je i zastupnik mađarske manjine Deneš Šoja. Novinari na domjenak nisu imali pristup pa ne znamo tko je ‘puštao ploče’ i tko je prvi pao pod stol.

Splićani premijerki smjestili lažno otvaranje

Jadranka Kosor prije pet dana pompozno je otvorila novo splitsko rodilište i time zbunila cjelokupnu javnost. Ispostavilo se da će ono, kako javlja Slobodna Dalmacija, doista biti otvoreno tek u veljači 2010. godine. Rodilje ne mogu u rodilište jer se još čeka namještaj, otklanjanje nedostataka i nakon toga sterilizacija prostorija. Novo splitsko rodilište tako je i prije stavljanja u funkciju doživjelo pravi medijsko-politički pobačaj.

Anto Đapić 
progovorio srpski

Anto Đapić, bivši lider pravaša, citirao je gradonačelniku Bubalu na gradskom vijeću stihove ‘sa sjajnog albuma’ Riblje čorbe: ‘Ne budi alav, još si balav’. Govori srpski, da te ceo HSP razume.

Stop lagodnom 
životu nezaposlenih

Zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić dao je neobičan savjet nezaposlenima i ostalima koji računaju na socijalnu pomoć grada. ‘Prošlo je vrijeme kada se živjelo na račun gradskog i županijskog proračuna’, objasnio je uvodno Vrančić i pozvao nezaposlene da se ‘vrate zemlji’. ‘Došlo je vrijeme za obrađivanje maslinika i vinograda’, poručio je gradonačelnik nezaposlenima kojih je u Zadru osam i pol tisuća. Nevolja je samo što nezaposleni u pravilu nemaju ni vinograda ni maslinika.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:02 18.12.2009.

Mene samo zanima jeli se ovaj kroner ponovno zapišao i zasrao u autu.

ST
Stjepan
00:35 19.12.2009.

nezaposlene treba zaposliti da rade na zemlji kako ne bi zjapila pusta a ne samo da cekaju novce mukte kao oni kancelarijski stakori po saboru zupanijama i opcinama, europa nam daje pomoc i sve uspiju potrositi i rastepsti tako da smo siromasniji nego sto smo bili prije.

DH
dalibor.hren
12:33 24.12.2009.

Koliko je brlje donio Šeks u sebi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?