Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.09.2010. u 12:00

Je li bivši premijer nakon policijske zaštite sada izgubio i pravosudnu?

Ivo Sanader mogao bi sudskom presudom ostati bez stana u suterenu svoje kuće čiji povrat godinama traže bivši vlasnici. Je li bivši premijer nakon policijske zaštite sada izgubio i pravosudnu?

Spasit će nas filipinski pomorci i Kinezi

Zlatko Moković, direktor je Lošinjske plovidbe, respektabilne brodarske kompanije za hrvatske razmjere koja, razumljivo, posluje na svjetskom tržištu. Iz kratkog intervjua koji je dao Slobodnoj doznali smo što je tajna uspješnog poslovanja. Brodovi iz flote mu plove pod stranim zastavama zbog manjeg poreza, polovicu posada čine jeftini Filipinci, a nove brodove upravo naručuje u kineskim brodogradilištima jer su mu brodovi kakve grade naši škverani preskupi. Što još reći o hrvatskom gospodarstvu ?

Čeka presudu već 41 godinu

Petar Brzica s Mljeta ‘žrtva je spleta niza slučajnosti’, izjavio je za Slobodnu Dalmaciju dubrovački sudac Željko Soldo. Ono što je za suca Soldu ‘splet niza slučajnosti’, za Brzicu je parnica koju je zbog neovlaštenog kopanja pijeska s njegove parcele pokrenuo još 1969. godine! Sada dok u dobi od 73 godine mljetski parničar rekorder i dalje čeka presudu, doznao je da nije žrtva sporog hrvatskog pravosuđa nego ‘niza slučajnosti’

Sutliću novi(narski) posao i stara plaća

Vanja Sutlić po novom organizacijskom ustroju Hrvatske radio televizije više neće biti jedan od desetak savjetnika glavnog ravnatelja, već se vraća u program HTV-a. Novo radno mjesto bit će mu u redakciji znanstveno-dokumentarnog programa gdje će raditi kao novinar mentor. Sutlić je prema prvim reakcijama zadovoljan i već je izjavio da ‘nema boljeg i časnijeg mjesta od novinarskog’. Tim više što se pritom ne mora odreći ravnateljske plaće koja će mu i dalje kapati svakog mjeseca, pa se neće naći u situaciji da poput Ivice Blažička plaću s javne televizije mora podebljavati u fušu na konkurentskoj, komercijalnoj.

 

Komentara 8

MM
Mladen Miletić
18:04 28.09.2010.

Gubi li Sanader i pravosudnu zaštitu, da ali ako su jednaki ljudi iz Sabora barem ; onda bi trebao imati privilegije poput Glavaša ! Osuda nakon zločina tek nakon 25 godina ! Te ako ode u inostranstvo 20% mu see skine ako je u bjegu ... Svi smo jednaki pred zakonom !

SA
Savjest
15:56 28.09.2010.

G. Ivo Sanader je najprije imao fizičku zaštitu (g. Glavaš je po vlastitim riječima iznudio izbor g. Sanadera za Predsjednika HDZ-a), zatim političku zaštitu i policijsku koja se nastavila i poslije njegova odlaska s pozicije Premijera, da bi naglo prestalaa nakon njegova pokušaja come-backa. Vrlo su jake indicije da je tada imao i sudsku zaštitu. Prestankom političke zaštite sve ostale zaštite počele su se rušiti, odnosno one sada služe kao zaštita drugima protiv g. Ive Sanadera. Tako je to u \"pravnim državama\"!

FI
fiberglas
16:47 28.09.2010.

Dok je šuške na tajnim računima nema brige za doktora.A to će trajati jaaaaakoo dugo. Grizite si muda od muke. Dr.Ivo nas je sve s oproštenjem ´´naguzio´´ a neke (kvok-kvok-ko-kodaaa) još i malo više samo ´´oni to još ne znaju :D Ehhh da mi je 15 minuta vlasti ):-(˝˝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?