Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.10.2010. u 12:00

Umjesto opreme za avione, novac se trošio na gradnju apartmana u vojnoj bazi Kovčanje na Lošinju

Vlado Bagarić, zapovjednik HRZ-a, uputio je pet mjeseci prije pada MiG-ova dva pisma načelniku Glavnog stožera generalu Josipu Luciću u kojima vapi za pomoć. U pismima, koja je objavio Jutarnji list, general Bagarić upozorava Lucića da, osim rezervnih dijelova i pričuvnih motora, nedostaje i guma za avione pa je obuka pilota praktično prekinuta. Sredstava za nabavu guma i dijelova nema, ali je zato bilo sredstava za gradnju apartmana u vojnoj bazi Kovčanje na Lošinju. Neka se znaju prioriteti.

Bebić u Hrvatskom saboru progovorio japanskim jezikom

Luka Bebić zaradio je gromoglasan pljesak svih prisutnih u Saboru kada je pozdravio “predsjednika RH, gospodina Ivu San... Josipovića”. Nije to bio lapsus, nego je Bebić primijenio svoje znanje japanskog.

Uvjeren da je Kerum haiku pjesnik

Duško Mucalo, novi v.d. intendanta HNK u Splitu, izazvao je svojim izborom niz reakcija, među kojima je zasad najžalosnija bila prozivanje Duje Marasovića da ne želi “Jugoslavena, kosovca i komunjaru”na čelu kazališta. Time se šef splitskog HDZ-a posve spustio na razinu Željka Keruma koji je Marasoviću poručio da je “bijednik, kreten i dinamovac”. Ako ste pomislili da je time splitski politički diskurs pao na dno, znači da niste čitali inauguracijski intervju novog intendanta u Slobodnoj Dalmaciji. amoljen da komentira gradonačelnikovu izjavu s rive “neka mi se Blagaić napuši kur...”, intendant Mucalo je odgovorio da “Kerum često pogodi u sridu i pretoči u jednu rečenicu ono što sav narod misli”. To je taj znameniti splitski haiku, sa suptilnim pozdravom za maiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?