Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Grčić i Vrdoljak si produljili vikend i preskočili koordinaciju

branko grčić i ivan vrdoljak (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
26.06.2013. u 12:00

Ponedjeljak i resornu koordinaciju zbog produljenog je vikenda premostio i Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, pa iz toga možemo samo zaključiti da je stanje u hrvatskom gospodarstvu dobro i stabilno.

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo, nije odolio prvom ljetnom vikendu. Umjesto da kao svakog ponedjeljka vodi koordinaciju za gospodarstvo, Grčić si je radije produljio vikend u rodnom Splitu, gdje “vodi neformalne razgovore”, kako su iz njegova ureda poručili RTL-u. Ponedjeljak i resornu koordinaciju zbog produljenog je vikenda premostio i Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, pa iz toga možemo samo zaključiti da je stanje u hrvatskom gospodarstvu dobro i stabilno. Ili da se procesi odvijaju i bez nadležnih ministara.

Što bi bilo da nestanu svi hrvatski fizičari

Damir Boras, dekan zagrebačkog Filozofskog fakulteta, proslavio se ovih dana izjavom za Jutarnji da su zaposlenicima povećali plaće jer su premale. U istom razgovoru Boras se, ničim izazvan, okomio na hrvatske fizičare tvrdnjom da instituti u Zagrebu ne znače ništa za svjetski nuklearni program. “Da nestanu svi fizičari u Hrvatskoj, ne bi se dogodilo ništa u svijetu” – uvjeren je dekan Filozofskog fakulteta. Zašto je Boras toliko siguran u to? Nestanak svih hrvatskih fizičara istog trena postao bi svjetska vijest dana, a potraga za tolikim nestalim znanstvenicima zasjenila bi na neko vrijeme i traganje za “Božjom česticom” u CERN-u.

Gradonačelnik previše gleda TV serije

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, novim je gafom, bruxelleski Atomium nazvavši “Anatomiumom”, podsjetio na izjavu da je “bombu bacio patolog”. Očito previše gleda popularne serije poput “Uvod u anatomiju” i “Nijemi svjedok”.

Dobroćudni div je zapravo najprljaviji igrač lige

Ndamukong Suh, igrač američkog nogometa, predstavio se u Splitu kao potencijalni kupac NK Hajduk, što mu ne bi bilo posebno teško jer je s ugovorom na 36 milijuna dolara jedan od najbolje plaćenih sportaša svijeta. Suhovi motivi ulaganja u Poljud su pomalo nejasni, ali je jasno zašto su ga Splićani nazvali “dobroćudni div”. Suh na 193 cm visine ima 139 kilograma, no nije baš dobroćudan. U SAD-u ga smatraju najprljavijim igračem lige koji gazi protivnike i udara ih u prepone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?