Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.12.2009. u 17:51

Sam svoj redar

Željko Kerum osobno je istjerao nasilnike iz svog restorana Sky gdje je priređena Noć Zagvožđana. “Ovo je moje, neće meni niko radit nered!” – vikao je gradonačelnik koji se uživio u ulogu krčmara.

Odličan plan Kalmetina direktora
Zlatko Korpar, predsjednik Uprave ARZ u ostavci, sredio je da od 1. siječnja preuzme mjesto direktora tvrtke Ceste Varaždin. Tamo će imati dosta posla jer su baš Ceste Varaždin, javlja Jutarnji, dobile od ARZ-a gradnju čvora Donja Zdenčina vrijednu gotovo 59 milijuna kuna, što je, ne treba sumnjati, također sredio sam Korpar. To se zove “strateško planiranje” – izraz koji inače voli rabiti resorni ministar Božidar Kalmeta koji kaže da nije na funkciji da kontrolira, nego da “strateški planira”.

Načelnik općine prima plaću da ne provodi zakon
Ante Gutić, načelnik Općine Civljane, sakrio je ključeve zgrade Općine da onemogući dodatne izbore prošlog vikenda. Događaj je vrijedan humoreske jer je u općini Civljane, prema popisu stanovništva, 137 stanovnika i samo pet zaposlenih, koji kao i načelnik primaju plaću iz državnog proračuna o kojem u potpunosti ovise. Ante “Ključar” Gutić sigurno je toplo pozdravio najavu premijerke Jadranke Kosor da ukidanja općina za sada neće biti.

Ministrova kći iz gimnazije ide na Doru
Ministar zdravstva Darko Milinović demonstrativno se javno cijepio protiv svinjske gripe, a potom je osobno cijepio i obitelj uključujući i 18-godišnju mlađu kćer Mirnu. Ministrova kći tako se bez straha od gripe može nastaviti pripremati za nastup na Dori, gdje će, kako je brižni otac potvrdio – “okušati pjevačku sreću”. Lijepo je što je gospićka gimnazijalka preskočila guranje s početnicima u raznim “supertalentima” i direktno s gospićkog natjecanja za “Prvi pljesak” požurila na Doru. Šteta je tek što je tata Milinović zaboravio da je natječaj za nastup na Dori otvoren do 15. prosinca. Tajnu je otkrio deset dana prerano.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:47 10.12.2009.

test,,

DO
doktorica
17:20 09.12.2009.

Direktno na Doru-i još govorimo kako nema korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?