Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Gradonačelnik sagradio za svoju autoškolu kružni tok

Ivan Bogović, gradonačelnik Slunja i saborski zastupnik HDZ-a, dao je u središtu mjesta sagraditi prvi kružni tok...
05. svibnja 2010. u 12:00 3 komentara 39 prikaza
rojs
Foto: Arhiva VL

...iako je frekvencija prometa na raskrižju tek deset vozila u petnaest minuta, a već najavljuje i postavljanje prvih semafora. Bogovićeva briga za sigurnost u prometu posve slučajno koincidira sa zakonskom odredbom da se u mjestima bez semafora i kružnog toka ne mogu polagati vozački ispiti. Još je veća slučajnost što je vlasnik jedine autoškole u Slunju upravo gradonačelnik Ivan Bogović.

Halo, USKOK!: Tko je jamio dionice 
Ljubi Ćesiću Rojsu?
Ljubo Ćesić Rojs, autor poučka “tko je jamio – jamio je”, prijavio je USKOK-u bivše suborce, generale HV-a, jer su mu “jamili” većinski paket dionica Hidroelektre. Ni “jamci” nisu što su nekad bili.

Krivudanja pravne države: Peticija za obranu potpisivanja peticije

Dalibor Vidović i Suzana Ćiković, aktivisti riječke Građanske inicijative, prikupili su peticiju s 1533 potpisa kojom traže da Arnold Uremović i Dušan Cupać, mladići osumnjičeni za ubojstva Vitomira Jovičića Simkea i Aleksandra Abramova, dobiju najveću moguću kaznu. No, prije toga, kaznu bi mogli dobiti oni jer su prijavljeni da inicijativom rade pritisak na sud. Kako je krenulo, morat će se pisati peticija za Vidovića i Ćiković.

Brzo i efikasno: Suđenje navijačima okončano nakon punih devet godina

Jadranka Kosor i nadležni ministri s pravom su osudili nedjeljno divljanje huligana u Maksimiru i najavili oštre mjere protiv izgrednika. Javnost je zgranuta bestijalnim napadom na policajca Kristijana Troktera koji je u krvavom sukobu ostao bez oka i traži primjerene kazne za napadače. Gotovo istodobno, sud je presudio navijačima Dinama koji su još prije devet (!) godina optuženi za pokušaj ubojstva dvojice navijača splitskog Hajduka. Trojica suoptuženih dobila su uvjetne kazne od po osam mjeseci zatvora, a četvrti je oslobođen optužbi. Hoće li i nedjeljni događaji u Maksimiru sudski epilog dobiti za devet godina?

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • doktorica:

    Gradonačelnik kad više ne bude gradonačelnik lijepo si je osigurao budućnost svoje auto-škole ,svi sretni ,jest da to plaćaju svi građani,ali šta se bune imaju fino kružni tok,imaju gdje voziti ispitne ture auto škole,šta da je npr.gradonačelnik vlasnik \"Plakata\" i ... prikaži još! da im sve ustanove obljepi plakatima\" edukativnog\" sadržaja itd.

  • Srecko:

    Bolje tokic nego semafor-cec

  • bandera s:

    bolje bi vam bilo da u te svoje genijalne zakone stavite odredbu da kandidati vozačke škole onih svojih 20 sati moraju vozit na poligonu a ne da zuje gradovima sa 25 km/h i rade čuda zajedno sa svojim instruktorima.koja je ... prikaži još! slijedeća ideja.. ako u mjestu nema trajekta neće se moć vršit osposobljavanje za vožnju ili možda nema grad izlaz na auto cestu il u mjestu nema tramvaja