Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Naučite štedjeti uz pomoć inovativnih metoda i tehnologija

Cro Eco Energy Expo 2016
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
21.09.2016.
u 08:00

Kako u kućnoj radinosti preinačiti automobil u električni, a kako napraviti kućni broj koji svijetli s pomoću solarnog napajanja? Kako od kuhinjskog otpada proizvesti bioplin, a od otpadnog jestivog ulja biodizel? Odgovore možete dobiti na Sajmu obnovljivih izvora energije – Cro Eco Energy Expo 2016. u organizaciji Grada Varaždina, Sajam se održava sedmu godinu u nizu u Gradskoj sportskoj dvorani od 23. do 25. rujna, a ulaz na sva događanja je besplatan.

Izlagačko-programski sadržaj Sajma stavlja naglasak na energetski štedljive tehnologije i mogućnosti primjene sustava obnovljivih izvora energije u opremanju objekata. Sajam se održava s namjerom osvještavanja korištenja energije te kako bi se predstavili principi energetske učinkovitosti i mjere uštede energije.

CRO EEE 2016 i ove je godine okupio više od 30 izlagača koji djeluju u području obnovljivih izvora energije i energetski štedljivih tehnologija. Posjetitelji će se moći kod svakog od njih informirati o proizvodima koji će im omogućiti uštedu energije, a u konačnici, i smanjenje troškova u domaćinstvu i industriji.

Uz izložbeni dio Sajma, posjetitelji su pozvani da sudjeluju i na desetak predavanja, prezentacija i radionica koje su otvorene za sve zainteresirane.
Program događanja nalazi se na internetskoj stranici Sajma, a za svakodnevne novosti pratite Facebook stranicu Sajam Cro Eco Energy Expo.

Želite prijaviti greške?