Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.12.2013. u 12:00

Gordan Maras narugao se na svom Facebook-profilu HDZ-ovu “Svehrvatskom gospodarskom skupu” prijedlogom da u petak puste iz pritvora u Remetincu dva istaknuta bivša člana HDZ-a, Ivu Sanadera i Nadana Vidoševića, kako bi održali predavanja na temu osobnog bogaćenja.

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, narugao se na svom Facebook-profilu HDZ-ovu “Svehrvatskom gospodarskom skupu” prijedlogom da u petak puste iz pritvora u Remetincu dva istaknuta bivša člana HDZ-a, Ivu Sanadera i Nadana Vidoševića, kako bi održali predavanja na temu osobnog bogaćenja. Još bolje bi bilo kada bi se skupu obratio sam ministar Maras koji bi javnosti objasnio zašto u dvije godine mandata nije povukao nijedan potez kojim bi zaustavio propadanje poduzetništva i zatvaranje obrta.

Država i moda: Kupuju smartphone pa nema za ortodontske aparatiće

Siniša Varga, ravnatelj HZZO-a, komentirao je u Novom listu zašto se reducira pravo djece na aparatiće za zube. Varga primjećuje da su ih do sada nosila i zdrava djeca radi estetike jer je “postalo pomodno imati smartphone i ortodontski aparatić” pa zaključuje da HZZO ne plaća pametne telefone pa neće ni aparatiće. Pomodne pametne telefone doista ne plaća HZZO, nego država koja je ove godine kupila svojih službenicima 10.000 smartphonea za 40 milijuna kuna. Njima aparatići za zube ne trebaju.

Vrijeme darivanja: Jadranu na dar plemeniti pretovar kemijskog oružja

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, u ovo predbožićno vrijeme najavio je “mogućnost sudjelovanja u jednom plemenitom projektu, pretovaru prekursora”. Što je plemenito u pretovaru kemijskog oružja iz Sirije, nije nam objasnio.

Razočarani hotelijer: Štrok nakon poslovnog kraha izgubio i na sudu

Goran Štrok, bivši vlasnik lanca hotela, duboko je razočaran presudom splitskog Županijskog suda u aferi Pet zvjezdica koja nepravomoćno oslobađa optužbi za korupciju izvođača radova na hotelu Bellevue i jednog državnog službenika. Sudsko vijeće smatra da nije bilo dokaza koji bi potvrdili optužnicu, a u postupku su preslušani tajno snimljeni razgovori Štroka i optuženog koji je samo slušao Štroka i nije tražio mito, a nije htio ni preuzeti kuvertu koju mu je Štrok nudio. U razgovoru za Jutarnji Štrok, koji priznaje da su postojali nedostaci u gradnji hotela, ljutito poručuje da ima i drugih mjesta na svijetu gdje je puno lakše raditi. I legalizirati hotel s nedostacima u gradnji.

Komentara 3

ST
stefj
13:21 11.12.2013.

Eh, što je ministar neuspješniji, to više viče da su drugi krivi. A Maras se baš ničime ne može pohvaliti. A tako se lijepo danas slikao na Bicro konferenciji, no čim je Amerikanac započeo predavanje koje se ticalo državnih struktura - kako pomoći privredi, što se od države traži, kako to rade u EU i SAD-u - Maras je zbrisao bez traga, očito se to njega ne tiče, na partiji je da misli, a ne na njemu...

KA
kapica
13:21 11.12.2013.

E baš se našao pravi,a nema veze niočemu,Sanader je od njega pametniji i kada spava.

TU
tudjaglava
10:13 12.12.2013.

Hvala Vam što primijetiste to sve, narod se ima bar čemu nasmijati, mada je stanje itekako za plakati i prizivati čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?