Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.01.2010. u 19:00

Pozivajući se na ravnatelja bolnice Sveti duh, za smanjeni broj potpomognutih oplodnji ministar Milinović je optužio redom – godišnje odmore, potom renoviranje odjela i na kraju potrebu dodatne edukacije zaposlenih.

Darko Milinović, ministar zdravstva čiji je nećak postao zvijezda gospićkog video Jackass uratka divljajući po bolnici, za smanjeni broj umjetnih oplodnji odbija okriviti svoj zakon.

Pozivajući se na ravnatelja bolnice Sveti duh, za smanjeni broj potpomognutih oplodnji ministar Milinović je optužio redom – godišnje odmore, potom renoviranje odjela i na kraju potrebu dodatne edukacije zaposlenih. Sprema li on u cilju povećanja broja umjetnih oplodnji iduće godine zakonom ukinuti godišnje odmore?


Petar Čobanković – 
ministar bez lisnice

Petar Čobanković hvali se skromnošću jer ne nosi novčanik, a supruga mu daje tjedni džeparac od 600-700 kuna što mu je, kaže, ‘dovoljno’. Pritom zaboravlja da mu je kao ministru gotovo sve plaćeno. 

Rentgen čestitka

Marija Vrljan Ilijevski, ravnateljica bolnice u Gospiću ima originalno tumačenje novogodišnjeg čestitanja. Za nju je ‘čestitanje’ kada pripiti mladići nepozvani uđu u bolnicu, odijevaju bijele kute, viču, skidaju se goli, guraju na kolicima i za kraj se snimaju rentgenom. ‘Oni su u bolnici čestitali Novu godinu’ uvjerava nas ravnateljica koja se nakon te izjave može rukovati s drugim poznatim gospićkim lingvistom, Josom Mraovićem.

Prekinuto 
tjeranje vampira u osnovnoj školi
 
Zvezdana Treska, ravnateljica osnovne škole u Šenkovcu o kojoj smo pisali kada je za 69 tisuća kuna kupila ‘biogeneratore’ za skidanje uroka, tjeranje vampira, ubrzanje rasta ženskih grudi, liječenje Edipova kompleksa, povećanje spolne moći i zaštitu učenika od sotonističke energije, smijenjena je zbog nesavjesnog upravljanja. Vladimir Gredelj, njezin odvjetnik, čudi se što se Treski zamjera nabavka alternativnih pomagala za školu. ‘I rukometaša Ivana Balića liječio je bioenergetičar’, argumentira Gredelj u Novom listu, a kao razlog smjene navodi političku pozadinu. Biogeneratori su u ovom slučaju očito zakazali.

Komentara 10

PE
pemac101
22:55 28.01.2010.

Da nije smješno bilo bi tragično ili da nije tragično bilo bi smješno

JA
japa
20:06 28.01.2010.

Pitanje: Može li neko u tako kratkom članku nadrobiti toliko gluposti? Odgovor: Može i to svaki od naših sadašnjih ministara a ovome gore nije to prvi puta!!!!

UK
Ugo Kajvez
21:37 28.01.2010.

Treba i on otići ... neka se bavi uzgojem kokoši ili nešto slično, ..... u svakom slučaju još jedan nesposobnjaković koji koči cijelo hrvatsko drštvo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?