Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka večer

'Singerica' i Brkovi u Beču

brkovi  i cabaret singerica beč
Snježna Herek
08.05.2015.
u 11:13

Cabaret Jagode Kralj Novak nije početničko autoričino djelo, nego logičan slijed dugog kazališnog iskustva, sada zaokruženog u stvaralačkom ciklusu

Cabaret „Singerica“ dramske prvakinje Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu Jagode Kralj Novak i turbofolk-punk rock bend „Brkovi“ iz Zagreba gostuju u subotu 9. svibnja na „Zagrebačkoj večeri“ u Svečanoj dvorani Radničkog sveučilišta u Beču (Längenfeldgasse 13-15, 1120 Wien), s početkom u 20 sati. Organizator je Kulturno-sportsko društvo Zagreb iz Beča na čelu s Blaškom Papićem.

Cabaret Jagode Kralj Novak nije početničko autoričino djelo, nego logičan slijed dugog kazališnog iskustva, sada zaokruženog u stvaralačkom ciklusu – od teksta do izvedbe, stoji u najavi „Singerice“, koja će biti prikazana u prvom dijelu večeri. Nakon toga Bečane će zabavljati „Brkovi“, jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova. 

>> Izložba 'Alpe Adria srce naive' i hlebinski umjetnici oduševili Bečane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije