Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NME Awards

Po dvije nagrade za Florence i Rolling Stonese

rolling stones (1)
Press Association/PIXSELL
28.02.2013.
u 11:04

Florence Welch najbolji je izvođač, Rolling Stones najbolji bend uživo, a najgori su po izboru čitatelja britanskog magazina One Direction

Florence + The Machine i Rolling Stones glavni su dobitnici sinoćnje dodjele nagrada NME Awards. Florence Welch je tako pobrala nagrade za najboljeg solo izvođača i najbolju plesnu pjesmu \'Sweet Nothing\'. I Rolling Stones su odnijeli dva kipića - za najbolji bend uživo i najbolji glazbeni film \'Crossfire Hurricane\'. Najbolji britanski bend je Biffy Clyro, a The Killers su glasovima čitatelja britanskog glazbenog magazina proglašeni za najbolji bend na svijetu.

The Maccabees imaju najbolji album \'Given To The Wild\', Arctic Monkeys nagrađeni su za najbolji video za pjesmu \'R U Mine?\', a Palma Violets proglašeni su za najbolji novi bend.

Neslavnu titulu najgoreg benda po mišljenju čitatelja New Musical Expressa ponijeli su One Direction. Isti bend nedavno je osvojio dvije nagrade na BRIT Awards, tri na MTV Video Music Awards, a Billboard ih je pak proglasio za najbolje nove izvođače.

Johnny Marr, bivši gitarist legendarnih The Smiths, postao je \'Godlike Genius\'. Prestižnu titulu božanskih genijalaca ranije su već ponijeli Dave Grohl, The Clash, Paul Weller i The Cure.

Najvrući komad na sceni je Amy Lee, pjevačica alternativog rock benda Evanescence, slaže se većina čitatelja New Musical Expressa koji glazbene nagrade dodjeljuje od 1953. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije