Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u studiju

Pearl Jam: Ove godine izdajemo novi album. Sigurno!

Pearl Jam, portal
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
24.02.2013.
u 12:54

Imamo sedam pjesama koje su skoro pa gotove, ali imamo još petnaest u pripremi. Znam da je očekivani odgovor, ali album će biti nastavak 'Backspacera"

Gitarist grupe Pearl Jam Mike McCready potvrdio je da će bend ove godine objaviti novi album, piše Rolling Stone Music.

- Mislim da je to posve točno. Imamo sedam pjesama koje su skoro pa gotove, ali imamo još petnaest u pripremi. Znam da je očekivani odgovor, ali album će biti nastavak 'Backspacera iz 2009.'. Možda malo više eksperimentalan, negdje će se čuti utjecaji Pink Floyda, negdje punk rocka, naglasio je McCready dodavši da bend radi na demo verzijama pjesama te da će uskoro krenuti u studio. Iako je otkrio kakav zvuk otprilike možemo očekivati, gitarist se ipak ogradio od konačne kategorizacije rekavši kako nikakav opis neće imati smisla dok se album ne posluša. 

Novi album producirat će stari suradnik Brendan O'Brien,  a članovi benda su uzbuđeni jer su na ovo čekali dvije godine.

>>Pearl Jam “na deset nogu” obilježili 20 godina karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije