Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.09.2010. u 12:00

Pouka je jasna: glasnogovornice, manje zbori dok se predsjednica sama sa sobom ne dogovori.

Sunčana Glavak, glasnogovornica HDZ-a, najprije je glasno novinarima demantirala informaciju o tajnom sastanku Kosor – Polančec, da bi dan poslije premijerka demantirala svoju glasnogovornicu. Da, sastali smo se, ali ne tajno, i o tome su obaviješteni svi koji su trebali biti, lakonski je objasnila Kosor i ostavila svoju glasnogovornicu da se koprca pred novinarima i češka po nosu koji joj je rastao kao Pinokiju. Pouka je jasna: glasnogovornice, manje zbori dok se predsjednica sama sa sobom ne dogovori.

Jezik za zubima kao zalog političke budućnosti


Damir Polančec izbačen je iz HDZ-a na sjednici Predsjedništva nakon koje nitko nije želio novinarima ništa reći. Iskusni su to ljudi, zašto izjaviti nešto pa da ih predsjednica dan poslije demantira.

Prodao poduzeća 
i kupio kartu za 
let u svemir

Juroslav Buljubašić, splitski poduzetnik svojedobno proglašavan i najbogatijim Dalmatincem, prodao je većinske pakete u svim svojim poduzećima i praktično otišao u mirovinu. Sada putuje po svijetu, a prijavio se i za let u svemir. Nažalost, požalio se Buljubašić, iako je već potpisao ugovor, lansiranje s piste u New Mexicu kasni. Njegov briljantan plan da iz ovog našeg čemera pobjegne u svemir tako je odgođen za iduću godinu.

Ugovorio posao pa promijenio fotelju


Zlatko Korpar, bivši predsjednik uprave Autoceste Rijeka – Zagreb, postavlja nove standarde u strateškom planiranju. Kako drukčije nazvati činjenicu da je 2009. kao predsjednik uprave ARZ-a najprije sklopio ugovor s poduzećem Ceste Varaždin o gradnji čvora Novigrad vrijedan 78 milijuna kuna, a potom prešao iz poduzeća ARZ upravo u Ceste Varaždin. Prema pisanju Jutarnjeg lista, nakon ovog lucidnog transfera, sada kao direktor Cesta Varaždin, Korpar je sklopio aneks istog tog ugovora, ovaj put na štetu bivšeg poduzeća ARZ jer je uz istu cijenu smanjio opseg radova. Velika je šteta što je ARZ izgubio takvog znalca.

Ključne riječi

Komentara 8

FI
fiberglas
17:10 17.09.2010.

Jel netko gledao Disneyev Dama i skitnica? Ona mala bijela fufa. Ma pljunuta ona. http://www.youtube.com/watch?v=q2_YA9RUey4

DU
Deleted user
12:08 17.09.2010.

Glasnogovornik po defaultu je lažov odnosno takve uposlenike su prvobitno imale samo avio kompanije i njihov jedini zadatak je bio da u slučaju zrakoplovne nesreće istupaju u javnosti, brane avio kompaniju i uvjeravaju putnike da i dalje lete tom aviokompanijom jer je unatoč udesu sigurnost dotičnog avio prijevoznika neupitna. Kasnije se ta \"struka\" proširila i u druge sfere businessa odnosno postala šire poznata pa danas imamo svaku policijsku upravu koja ima glasnogovornika odnosno glasnogovornicu, preciznije rečeno, ali zato policajaca nema u ophodnjama po četvrtima ni za lijek i valjda promrse sve kletve kad moraju izaći na teren i napustiti toplinu ureda. O gornoj osobi i gornjoj situaciji ne bih trošio riječi, ali da glasnogovornici shvaćaju svoj poziv kao laganje ili, kao što Hebrang reče, negovorenje istine - o tome dvojbe nema...

KR
krilnik2
23:27 17.09.2010.

lijo je napisao/la: Jel netko gledao Disneyev Dama i skitnica? ///*******************************//////// Svi smo gledali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?