Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve što raduje ljubitelje skijanja i snowboardanja

koruška
Foto: PR FOTO
1/9
PR
Autor
PR članak
26.11.2014.
u 08:30

Početnici, napredni ili povratnici na skije – u 24 koruška skijališta doista će svatko doći na svoje. Najjužnija austrijska savezna pokrajina poziva na uživanciju skijanja na sigurnim, širokim i dobro pripremljenim stazama. Uz to ovdje vlada blaga zimska klima koja obiluje snijegom, s oko 100 sunčanih sati više nego u drugim skijaškim odredištima zapadno od glavnog alpskog grebena. Tijekom zime 2013./14. stanovnici Koruške bili su obdareni i najvećom količinom snježnih oborina na alpskom području. Ove zime više od 850 kilometara staza čeka da ih se otkrije; individualni momenti sreće, međutim, ne čekaju vas samo na stazama već i izvan njih.

Aktivno uživajte u zimi izvan staze
Koruška, osunčani jug Austrije, silno će oduševiti ambiciozne ljubitelje zimskih sportskih disciplina kao i one koji vole aktivni odmor i znaju uživati. Blaga klima bogata snijegom, velik broj sunčanih sati i očaravajući prirodni krajolik jamče obilje najrazličitijih sadržaja i izvan staza koji pomažu održati tijelo i duh u savršenoj ravnoteži. Raspon mogućnosti seže od klizanja na ledu i pješačenja u krpljama sve do sanjkanja, skijaškog trčanja i penjanja po ledu. Čak i u koruškim gradovima zimi zavlada poseban ugođaj.

Idealni miks aktivnog užitka i opuštanja

Blaga i suncem bogata klima stvara doista idealne uvjete za bavljenje zimskim sportovima i zabavu na snijegu. No ima li ljepše stvari nego li nakon dana provedenog dana na snijegu povući se u udobno toplu oazu wellnessa? U najjužnijoj saveznoj pokrajini Austrije takvih mogućnosti ima napretek. Za ugrijavanje tijela i duše na raspolaganju su vam domaće terme, natkrivena kupališta, kupališta i saune na jezeru. Kao tajna preporuka za buđenje vedrine i punjenje baterija slove tretmani od raznolikog bilja kao što su valerijana, nar ili limbovina.

Želite prijaviti greške?