Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pronađite nešto za sebe na jelovniku Batak grilla

Batak grill
Foto: Batak grill
1/6
PR
Autor
PR članak
21.04.2015.
u 09:31

Batak grill možete pronaći na šest lokacija u raznim dijelovima grada (Rudeš, Golf tereni, Kvatrić, Cvjetni trg, Savica i Sesvete).

Jela s roštilja su provjereno omiljena, a u restoranima Batak grill možete uz ona tradicionalna jela kušati i poznati leskovački roštilj. Na jelovniku Batak grilla svatko će pronaći nešto za sebe, a posebno izdvajamo mazalice, vješalice, mućkalice koje će Vas osvojiti već samim mirisom. Kada ih kušate rađa se ljubav. Ako niste sigurni što biste prije kušali, odlična je opcija naručiti jednu od naše dvije plate u ponudi, koja je mix svega onoga što svakako morate probati u Batku.

Batak grill možete pronaći na šest lokacija u raznim dijelovima grada (Rudeš, Golf tereni, Kvatrić, Cvjetni trg, Savica i Sesvete). Svaki od lokala priča svoju priču, no nude jednako ukusnu hranu i domaću atmosferu.

Uz pristupačne cijene, te prostrane terase koje svakako predstavljaju plus u svojoj ponudi imaju i slastice koje će biti točka na i vašem posjetu jednom od restorana Batak grill.

Ukoliko imate u planu neko slavlje ili jednostavno želite uživati u druženju s prijateljima, Batak grill je pravo mjesto za Vas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?