Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nagradni kviz – hotel Ribno, Bled

Megabon
Foto: Megabon
1/4
PR
Autor
PR članak
10.02.2015.
u 15:45

Nagradni kviz se nalazi s desne strane članka. Ukoliko se isti ne prikazuje predlažemo isključiti AdBlock.

Portal za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih kapaciteta – Megabon u suradnji sa Večernji.hr organizira kviz u kojem će sretni dobitnik osvojiti odličnu nagradu – paket ponudu koja uključuje boravak u hotelu Ribno, Bled! Nagradni paket uključuje 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi s balkonom za 2 osobe, piće dobrodošlice, voće pri dolasku, 50% popusta u wellnessu hotela, 10% popusta na masaže te 15% popusta za kupnju 2-dnevnih skijaških karata za skijalište Krvavec ili Vogel.

VIŠE O HOTELU
Hotel Ribno se nalazi u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom gorenjskom selcu po kojemu je i dobio ime. Njegov položaj uz rub smrekine šume, gdje možete osluhnuti cvrkut ptica oduševljava sve one koji su željni mira i opuštanja u neposrednom kontaktu s prirodom. Hotel je odlična polazišna točka za nordijsko hodanje i biciklističke ture, za pecanje, adrenalinske doživljaje i ostale sportske podvige u bližoj okolici.

Uputite se na jedno od najljepših mjesta u Sloveniji - Bled! U okruženju predivne prirode opustite duh i tijelo, odmorite uz opuštajuću šetnju s voljenim osobama, popite kavu uz jezero i obavezno probajte poznate bledske kremšnite. Zelenilo prirode, miris borovih iglica, žuborenje rijeke i pjev ptica pozivaju na provođenje slobodnog vremena na svježem zraku. Okruženje u kojem se nalazi Hotel Ribno usrećuje ljubitelje prirode, rekreativce i sportaše te im nudi mnogo prilika za opuštajući aktivni odmor!

Zbog udaljenosti od gradske vreve i izvanredne pozitivne energije kojom ispunjava posjetitelje, Hotel Ribno je i omiljeno mjesto za provođenje edukacija, seminara, poslovnih sastanaka, teambuildinga i motivacijskih susreta.

Želite prijaviti greške?