Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA

Sony Xperia XZ Premium najbolji je smartphone na ovogodišnjem MCW-u

Sony Xperia XZ Premium
Sony
03.03.2017.
u 13:49

Xperia XZ Premium, koji kreće u prodaju u kasno proljeće ove godine, ima Sonyjev novi sustav kamere Motion Eye te je prvi smartphone na svijetu s 4K HDR zaslonom

Sony Xperia XZ Premium službeno je proglašen najboljim novim smartphoneom na ovogodišnjem sajmu tehnologije MWC u Barceloni, objavila je jučer organizacija GSMA, koja bira pobjednika.

- Xperia XZ Premium je naš tehnološki najmoćniji smartphone svih vremena - komentirao je Hiroki Totoki, predsjednik i izvršni direktor Sony Mobile Communicationsa.

Xperia XZ Premium, koji kreće u prodaju u kasno proljeće ove godine, ima Sonyjev novi sustav kamere Motion Eye te je prvi smartphone na svijetu s 4K HDR zaslonom.

GSMA je ranije također u sklopu MWC-a proglasila Samsung Galaxy S7 Edge najboljim smartphoneom u 2016. godini.

>> Sony predstavio novi adut Xperiju XZ Premium s najjačim procesorom

>> Predstavljena nova Nokia 3310 - baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 eura

Komentara 4

PU
pulizg
16:29 03.03.2017.

mogo bi bit duplo manji da nema tolko mesa okolo

TO
toljaga22
16:08 03.03.2017.

glupost. nosit akumulator s njim?

DU
Deleted user
12:36 05.03.2017.

Ja imam xperia Z Ultra - za svaku pohvalu. A imao.sam i Samsung Note i Iphone 4/5/6, a ovoga najviše koristim...Razmisliti ću o premiumu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije