Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNA KAMPANJA

Ova maska mogla bi prekinuti 'rat' između obožavatelja iPhonea i Androida

the eye
Screenshot
15.03.2017.
u 14:43

Kako bi prikupili sredstva za proizvodnju pokrenuli su kampanju na Kickstarteru te su prikupili više od 200 tisuća dolara što je puno više od cilja (95 tisuća dolara).

Od kada su pametni telefoni uzeli maha glavno je pitanje bilo koju platformu koristiti? Svađe oko toga je li Android bolji od iOS-a sigurno će se nastaviti i u budućnosti, a izraelska tvrtka pronašla je rješenje kako ujediniti ova dva sustava.

Tvrtka Esti napravila je posebnu masku za iPhone uređaje koja vam omogućuje da na prednjoj strani imate iOS, a na stražnjoj Android. Maska nazvana The Eye ima u sebi ugrađen pametni uređaj koji ima i bateriju od 2800 mAh, a od iPhonea koristi zvučnike, mikrofon i kameru. 

Uređaj ima i ekran od 5 inča, dva utora za kartice te čak do 256 GB prostora za pohranu podataka i košta 189 dolara. Masku je moguće koristiti na modelima 6, 6s i 7 kao i na njihovim većim inačicama.

Kako bi prikupili sredstva za proizvodnju pokrenuli su kampanju na Kickstarteru te su prikupili više od 200 tisuća dolara što je puno više od cilja (95 tisuća dolara), a kampanja traje još 31 dan.

>> Novi iPhone bi trebao biti jedan od najuzbudljivijih uređaja, a Tim Cook otkrio je smjer u kojem ga razvijaju

>> Samsung Galaxy S7 Edge proglašen najboljim smartphoneom 2016.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije