Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo sretnik

Apple umiješao prste? Nudili mu 100.000$ za prototip iPhonea 6

iphone prototip
Foto: ebay
08.10.2014.
u 10:24

Mladić je prilikom obnove pretplate za svoju majku naručio novi model iPhonea, no umjesto 'šestice', dobio je rijedak prototip telefona

Jedan sretnik umalo je zaradio 100.000 dolara na novom iPhoneu 6, no čini se kako je Apple umiješao svoje prste i spriječio zaradu 24-godišnjeg Alexa iz Los Angelesa.

Mladić je prilikom obnove pretplate za svoju majku naručio novi model iPhonea, no umjesto modela koji su mnogi nestrpljivo čekali, Alex je dobio rijedak prototip telefona, piše Techshout.

Stavio ga je na eBay s početnom cijenom od 999 dolara i nije očekivao da će privući toliko pažnje. Nakon što je aukcija postigla najveći iznos ponuđen za jedan prototip, sve ponude su otkazane, što znači da je Apple intervenirao, iako zasad nema službene potvrde.

>>Korisnici se sada žale da im iPhone čupa kosu i bradu

>>Prvi na svijetu kupio iPhone 6 da bi ga namjerno bacio u pivu

>>Apple u prvih 24 sata zaprimio više od 4 milijuna narudžbi za novi iPhone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije