Žene otkrile čime ih svekrve dovode do ludila
'Moja bivša svekrva zvala me imenom bivše žene njenog starijeg sina, i to prve tri godine mog braka s njenim mlađim sinom'
Komentari 36

Nije lako naci mudru i zrelu svekrvu!
Meni je 9-ti odgovor najbolji, čisto sumnjam da ta ostane puno dužna i skidam joj kapu. Ja sam čuo puno gorje, samo u svome susjedstvu gdje su takve gluposti dovele do razdvajanja obitelji da neke bake nisu vidjele svoje unukee do njihove 5 godine, jer neki ne znaju držati gubicu zatvorenu. Pa i u mojoj obitelji je bilo sličnih gluposti ali kada se namjeriš na žensku osobu mojeg prezimena zažališ što si se taj dan ustao iz kreveta, najblaže rečeno kod mene nema baš uglađenih dama koje šutke trpe spuštanja i uvrijede.
Sve vam se to može posložit ako ima imalo tolerancije iz jedne i druge strane i ja sam svekrva jer morate znati da je najgore za sina ,živi između dvije vatre,s jedne strane je mama a s druge strane žena svaka se voli na svoj način.
svi smo nesavrseni tako i one...moja je super..oce pomoci uvijek je tu da uskoci..kad treba..jedino voli znati sve ili svasta..ali nakon godina i godina..ipak smo i ja i njen sin to uspjeli iskontrolirati...na njezino ponosanje uglavnom utjece njezin sin..ako oni postave granice..one ce uglavnom znati gdje joj je mjesto a gdje nije...

bolje da zaboravim, ak počnem se prisjećat, dobijem slom živaca, bit ću svekrva , dva puta, 1. nikad neću doći bez poziva, 2.dvaput promislit prije nego nešto ispalim, 3. samo pomoći, nikad odmoći, 4.odselit se što dalje, imam kud, 5. nikad ništ ne pitati, niti komentirati, 6. zbog nje imam rak, ako preživim tak će to biti
snaha je zena-svekrva je zena...nikada nisam istinski shvatio zasto su takve u medjusobnim odnosima

Mislim da su žene postale preosjetljive na temu svekrva. Nažalost, to shvate tek kad i same postanu svekrve. Sve se to na kraju obije ženi o glavu, ne svekrvi.
Dvije zene u jednoj kuci-PREVISE!
Tko je vama kriv kada podnosite te svekrve. Ili joj recite u lice da se ne miješan u vaš život ili se maknete od nje a svom partneru recite ili neka zauzda tu svekrvu ili odlazite od njega. Uglavnom prestanite biti mamine maze jer to je vaš život i ne dajte da sa vama upravlja nitko osim vas samih.

Bolje i svekrva nego punica ;)
Apsolutne gluposti. Jedi problem je sto su to dvije zene, a dvije zene u istom prostoru uzas. Jedna i druga tepu gluposti i zenska posla vode, u kojem se svaki muskarac tesko snalazi jer zene od svake rijeci stvaraju problem dok musko to ni ne skuzi. Svaka svekrva je bila snaja i svaka snaja ce postati svekrva ako ima sina.
Čula sam puno gorih stvari, ali ne vidim di je problem sa odgovorima 1 i 2. Pa odgovor 2 ti i sam ginekolog govori, a odgovor 1 je zafrkancija.
Evo i ja sam svekrva?Snaha mi je bolja od sina :Volim je od prvog dana kada je ušla u kuću .Sin me istjerao iz svatova samo što sam rekla da sam ga ja rodila .
registrirao sam se samo da pokudim ovaj vid "novinarstva". k tome i "autoricu", koja je zapravo plagijatorica ili samo prevoditeljica. no ne i autorica. inace, "autorice", i u hrvatskoj ljudi citaju Huffington post.:) http://m.huffpost.com/us/entry/6311332?ncid=fcbklnkushpmg00000063

Negativne situacije, rivalstvo između snahe i svekrve se događaju onda kada su dvije žene pod istim krovom. Generacijski jaz. Što uopće i snaha ima raditi pod krovom svekrve? niti joj je to roditelj, niti ju je dužna primiti u kuću, niti je to normalno stanje. Mladi neka sami žive i grade svoju porodicu.
Sto ce ti svekrva? Zivis sa svojim muzem i koja je ona faktor u tvome zivotu. Ja isto imam punicu i sto mi ona moze promjeniti u mome zivotu. Ja sam se ozenio sa njenom kceri,a ne sa njom

nikada, nisu isle zajedno, ni nece, tako je to prirodno i tako mora biti, zato , ako je mamin sin ili ga ostavi ili vodi sto dalje, suzivota nema, ako je, farsa za okolinu........
a onda jednog dana kad i same postanu svekrve sva ta pamet i mudrost odjednom nestane i priča kreće ispočetka
Od prevrtanja po prljavom rublju - doslovce, do ulaženja u kupaonicu s obrazloženjem pa ženske smo.... do toga da sam rekla mužu ili odlazimo ii razvod.Iako život s njom bio privremen,ne mogu prežaliti upropaštene prve godine braka...Z
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kada sam u blizini i ona nekome nešto govori o meni, pa čak i po prvom spomenu kaže "ONA" umjesto da izgovori moje ime.