Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tarabići - Srpski pastiri koji su 'prorekli' Tita, nezavisnu Hrvatsku i virtualne svjetove

Komentari 13

NO
nela.oklopcic
15:32 12.09.2014.

šta je sa njihovim proročanstvom da će u ratu na ovim područjima padati pečeni ljudi sa neba,da će se Srbi sramiti svog roda i poroda i da će se Srbija svesti na beogradski pašaluk?

VL
VU
vukovarac74
09:25 20.09.2014.

Bilo bi dobro, prije pisanja nekog teksta, malo se pozabaviti činjenicama. Dakle, to "proročanstvo" se prvi puta spominje 1902. u jednom feljtonu od tristotinjak nastavaka u kojem se, uzgred rečeno, samo govori o "nekom proročanstvu" bez konkretnih podataka. Nakon toga,a, proročanstvo se češće počinje spominjati nakon prvog svjetskog rata, kada je rečeno da "nakon ovog rata, ratova više neće biti." Naravno, došao je drugi svjetski rat i odjednom je prvobitno proročanstvo "malo izmijenjeno". O Kremanskom proročanstvu je do danas napisano jako puno knjiga i jako puno izdanja. Ono što je zanimljivo, je to da se u svakoj novoj knjizi i svakom novom izdanju pojavljuje sve više proročanstava koji govore o stvarima koje su se VEĆ dogodile. Čak i knjige koje su doživjele više izdanja, a u prvim izdanjima spominju stvari koje se tek trebaju dogoditi u bliskoj budućnosti, u slijedećim izdanjima jednostavno izbacuju sva ta proročanstva koja se, naravno, nisu ostvarila i ubacuju neka nova. Naravno, opet za budućnost. Dakle, da rezimiramo: od 1902 i prvog spominjanja proročanstava, SVA proročanstva opisuju (točno, naravno), stvari koje su se već dogodile. NITI JEDNO se ne može pronaći u nekom izdanjeu PRIJE nego se dogodilo. Za više informacija pročitajte knjigu Voje Antolića: Kremansko neproročanstvo - Studija jedne obmane

VL
DE
debelisef
21:09 13.09.2014.

Glavno da su oni prorekli "covjeka s plavim ocima na bijelom konju". to nasim kmerima ide po zilama...

VL
NE
Neonacionalist
12:57 12.09.2014.

Ova zemlja na kraju svijeta veličine Europe okružena velikim morima je zasigurno Australija , ova proročanstva mi izgledaju vrlo izgledna svakako je dobro predvidio Tita , nezavisnost Hrvatske i niz drugih stvari koje mu daju za pravo da njegova proročanstvaa ozbiljno shvatimo . Ako bude kako je Tarabić predvidio čeka nas nažalost ekološka katastrofa i još mnogo uvijek uzaludnih i besmislenih ratova nakon kojih će tek zavladati mir , ali dobro je znati da će se ipak čovječanstvo na kraju opametiti vjerovatno kad dođe do ruba . Žalosti me da nečemo nači vanzemaljskog života a ni oni nas prema Tarabiću , Svemir je pregolem i pitanje je koliko ćemo ga uspjeti istražiti u budućnosti ali zasigurno negdje ima vanzemaljaca ako ne u našoj galaksiji onda zasigurno u nekoj od milijardi ostalih samo su predaleko.

VL
IM
imedvedo
11:20 13.09.2014.

Najviše ni se sviđa ono o broju Srba ispod šljive.

VL
fircik
13:55 12.09.2014.

A gde piše Hrvatska?

VL
JO
johnson1
20:23 12.09.2015.

neke stvari su zanimljive i istinite, neke nisu, npr. glavni smisao stvaranja jugoslavije iagenta židovstva tita bio je da se prekinu veze Srbije i Rusije (s ciljem sabotiranja ruskih planova na europskom jugu), također, postoji život na nematerijalnoj razini na okolnim planetama i mjesecu, ali današnjim ljudima još nevidljiv, ali "proročanstva" se plasiraju u medije s nekim ciljem i u odabrano vrijeme

VL
Ivica_ponovo
12:09 12.09.2014.

I onda neki pljuju Vidovitog Milana. Pa bar se on imao na koga ugledati. ;-)

VL
OD
odimidodjimi
21:13 20.12.2015.

"... Samo jedna zemlja na kraju svijeta, okružena velikim morima, veličine Europe, će živjeti u miru... Iznad nje niti jedna topovska kugla neće eksplodirati... Oni koji se budu sakrili u brdima sa tri križa će naći sklonište i biće spašeni... jer ratova više biti neće..." KANADA

VL
KA
karajlicradovan
22:39 08.02.2016.

Treba da se zna da je Kremanska proročanstva devedesete promenilo i dalo da se nanovo štampa i sve uništi od strane SANU i HAZU kojima su rekli Milošević i Tuđman da ta proročanstva treba da se falsifikuju jer u njima piše da će narodi jednog dana da shvate da su se klali uzalud i da su svi postali siromašni, a samo neki su se od rata obogatili i da njima vladaju.

VL
IM
Immanuell
22:46 08.03.2019.

Miloš Tarabić je bio pametan čovjek, puno pametniji nego 3/4 današnjih nazovi lidera u banana republikama nastalima na ruševinama Jugoslavije.

VL
BM
Boris Markovic
13:47 12.09.2014.

Evo kaj sam nasel o ovome u srpskome tisku: - Godinama tumačim Kremansko proročanstvo i nikad mi se nije desilo da pogrešim. Predvideo sam kišu u novembru prošle godine, najavio promenu kursa evra, pa i pojavu DIS-a. Pre nekoliko danaa sam ponovno iščitavajući Kremansko proročanstvo otkrio da su Tarabići najavili skoro poskupljenje u prodavnicama ovog trgovinskog lanca. Kao i uvek do sad o tome sam obavestio javnost koja ima pravo da zna ovakve stvari – izjavio je Panić za Njuz – Na insistiranje DIS-ovog menadžmenta opet sam analizirao tekst Proročanstva i potvrdio im da se u njemu misli baš na DIS, a ne na neki drugi trgovinski lanac, kao što su oni ponadali. Panić je izjavio da se u ovoj mističnoj knjizi mogu naći odgovori vezani za budućnost Srbije, pa čak i rezultati italijanske i engleske lige. Naš sagovornik nije hteo da otkrije sve detalje, jer smatra da to ne bi bilo etički, ali je samo pred kraj razgovora pitao da li možda imamo 1.000 dinara da mu pozajmimo da odigra na Brešu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.