Moje iskustvo s gljivama - Psilocibin je vrstan detektor perfidne duhovnosti
Komentari 10
Gospon moderator, najte se srdit, obrisali ste komentar a zaboravili ste poslati porukicu. Najte se srdit, ja sveudilj ne kužim kaj ovdje nije u skladu s famoznim Pravilima:------ "Samo naprijed Večernjak, sad bi mogli jedan isto ovak afirmativni članak u rubrici Dom&vrt o sadnji, uzgoju, zaštiti i preradi marice, uz nekoliko receptića za slasne kolačiće, na blogu Cookam, guštam, smijem se i smijem se... PS: Gospon Martinović, ovo su teme za vaše privatne prepiske, dopiske, rasprave i oglede s užim krugom vaših prijatelja i poznanika, a ako moram to probati. Zabranjeno je, znate, reklamiranje najobičnijih cigareta (filanih duhanom) a nekmoli alkohola i droga. Ako vi to ne znate, morao bi to radite javno preko mainstream medija gdje je dostupno svakoj mladoj pubertetskoj bu...i čiji mozak funkcionira otprilike: vidi, gljive, psihodelija, znati Večernjak. PPS: Par pitanja, VL. Zašto za koji k vam se rubrika zove Dom&vrt? Zakaj nije Dom iiiiiiiiiiiiiiii vrt? Kakva je to vrsta riječi cookam, cookati, ja cookam, ti cookaš...? To je jedan glagol nakaradni. Svašta je tu nakaradno."---
Artikl je izvrstan. Citam o psihedelicima na engleskom i njemackom pa opet rijetko nadjem opise tako duboke kao tvoji. Psilocibin je izvrsno iskustvo koje mogu samo da preporucim. U USA je gljive naci relativno lako, mada 4 grama mislim da je previse, posebno za nove korisnike. Za prvi trip je 2-2.5 gr sasvim dovoljno, kasnije se moze pojacati doza. A nikad nisam isao na preko 4.5gr. Ayahuascu jos nisam probao, planiram ove godine, ali kakva si iskustva (ako uopce) imao sa San Pedro kaktusem? Dugo se priprema ali efekti su sasvim drugaciji od gljiva, bar za mene...
Jesen mu miša i mišu, kad sprtlja kopipejstanje. Išlo je ovak: ---" Samo naprijed Večernjak, sad bi mogli jedan isto ovak afirmativni članak u rubrici Dom&vrt o sadnji, uzgoju, zaštiti i preradi marice, uz nekoliko receptića za slasne kolačiće, na blogu Cookam, guštam, smijem se i smijem se... PS: Gospon Martinović, ovo su teme za vaše privatne prepiske, dopiske, rasprave i oglede s užim krugom vaših prijatelja i poznanika, a ako to radite javno preko mainstream medija znate da je dostupno svakoj mladoj pubertetskoj bu...i čiji mozak funkcionira otprilike: vidi, gljive, psihodelija, moram to probati. Zabranjeno je, znate, reklamiranje najobičnijih cigareta (filanih duhanom) a nekmoli alkohola i droga. Ako vi to ne znate, morao bi znati Večernjak. PPS: Par pitanja, VL. Zašto za koji k vam se rubrika zove Dom&vrt? Zakaj nije Dom iiiiiiiiiiiiiiii vrt? Kakva je to vrsta riječi cookam, cookati, ja cookam, ti cookaš...? To je jedan glagol nakaradni. Svašta je tu nakaradno."---
možda bi ovaj autor mogao otvoriti još jedan blog o ovakvoj "duhovnosti" i "spiritulanom razvoju" - u kojem bi opisivao svoja iskustva nakon što se dobro obloče raznim alkoholnim pićima... pa usporediti kakav mu je "duhovni napredak" nakon litre badelovogg ruma za kolače i nakon litre bacardijevog ruma...pa onda prijeći na neki zagorski kiseliš pun metilnog alkohola i usporediti ga sa "napretkom" nakon 2 litre dingača... a u konačnici bi mogao opisati i iskustvo "duhovnog napretka" nakon što se istovremeno udari sa dvije cigle po glavi...
svatko radi sa svojim tijelom i umom što želi.... samo mi nikad nije bilo jasno zašto ljudi imaju potrebu ovakva sranja nazivati "duhovnim iskustvima"??? mozak se u tom stanju ne "prosvjetljuje" - samo se beskrajno muči u borbi sa tom kemijom. i um se ne "širi", nego jadan prolazi kroz čudna stanja sa kojima se ne snalazi. bilo bi jednako "opravdano" i pijanstvo nazvati "proširivanjem" uma...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
"4 grama idealna doza".... Psihodelici su nazalost s razlogom ilegalni - svaki probisvijet misli da je strucnjak za njih.