Hrvatski dresovi i zastave strogo zabranjeni, zbog njih se ide u pritvor
Policija ih konstantno prati i ne dozvoljava da se zadržavaju na jednom mjestu.
Komentari 157
Obucite se u majice ISILa i dobit ćete i azil

Kolko mogu vidjet i za ovo je nekima Mamić kriv. Ne nije, on je u ratu s takšnim kaj kakti vole Dinamo, a onda krenu pljuštat baklje il na gostovanju prvo masovne krađe i tučnjave pa onda baklje. To su isti koji su i u Italiji i u Splitu kakti bili protiv Mamića, a rezultat je više neg jasno vidljiv. Eh da...i ja nisam neki Mamićev fiškal neg sam bandu imenujem pravim imenom !!!
Ne krivite Mamica i Sukera NSH,problem je na drugoj strani na onima koji ne vole ovu zemlju i s tim nogometnu reprezentaciju. To je jedina istina.
Toje sramota i to je nedopustivo.Mi Hrvati morat će mo uskoro navaliti na američke granice kao Sirijci na evropske. Naša ljudska prava i naš ponos gazi svatko , kad želi i gdje želi.Reći će te a svastika, što smo mi krivi, neka odstupi m inistar, njegova je dužnost da nađe počinitelja i skine ljagu sa nas.Za svaki prekršaj treba naći počinitelja i ne kažnjavati samo tako , jer u svijetu postoje i mnoge špijunske službe i podvale iz raznih razloga.Netreba skakati baš na svaku provokaciju, koja ne predstavlja za nikoga stvarnu ugroženost i često služi za bezvezna politička prepucavanja.Bio sam na utakmici Maribor-Olimpia i cijelo vrijeme se je čulo,,ubi,ubi ,žabara,, i nikom ništa,rekli su mi ima tu svakakvog folklora.
Hrvatska reprezentacija bila je simbol nacionalnog ponosa hrvata i zato je to trebalo srusiti,pocev od mocvara i ostalih yugo-levih utvara,koji samo cekaju da miniraju ugled nase reprezentacije.Dok se to maligno tkivo ne ostrani.pozdravljam stav reprezentacije o zabrani dolazaka navijaca na utakmice.Jedino ispravno.
"Dapače, istraga nije otkrila apsolutno ništa ni nakon skoro tri mjeseca". Ni te lustracije nece biti. Svi sad bez pardona svrstavaju HR na Balkan jer tu i pripada. Mnogi komentari ovdje u Njeamckoj bijhu: odstaniti zauvijek te Balkance ! uvijekk tu samo problemi,Balkan ostaje Balkan. HNS i Policija su nesposobni kao i politicari- zato napustaju maldi ljudi to tlo.

Pravi se hrvat veseli uspjehu reprezentacije neovisno u čemu je na stadionu dal u kupaćima ili dresu HR a da bi se omogućilo svom narodu se kolektivno veselimo treba eliminirat ovu " subverzivno-podrivačku " djalatnost kako su to nazivali oni koji ponovo rade na istoj!
Kad si ti divljaci u Milanu podivljali bio je po tadasnjem predsjedniku kriv HNS, kriv Suker i HDZ, a ne skoro vjerojatno sa Iblerovog trga dirigirani huligani potpomognuti raznim Jovanovicima i Stefanovicima, a i dobrim dijelom komunistickim i partijskim medijima. I sad je doslo, kaj je i trebalo doci. Radi tih divljaka ce se Hrvatska reprezentacija tesko plasirati na evropsko prvenstvo. I posteno receno je dobar dio Hrvata, a pogotovo onih koji se vrte ili navijaju za partiju s Iblerovog trga, raznih Jurasica i ostalih t.zv, "sportskih novinara" nisu niti zavrijedili jednu reprezentaciju kao sto je hrvatska nogometna reprezentacija i nisu zavrijedili da budu na evropskom prvenstvu. Ti komunist vode jos uvijek borbu protiv ustasa kojima smatraju sve koji drze ruku na srcu kad se svira himna. A sramota koju ta crvena populacija radi cijeloj Hrvatskoj je velika i reakcija norveske policije je razumljiva. Sad ce triumfirati razni Josipovici i Stefanovici, triupfirati radi toga, da sein Hrvatima postupa kao sa stokom radi crvene stoke koja je to isprovocirala.
Sa zastavama il ne ,sa obiljezjima il ne ,Hrvatska veceras izlazi kao pobjednik iz utakmice,patite...
Navijaci sa ponasanjem iz regiona svakao pomognu ugledu sporta. Bolje u svakom slucaju da takvi se ne nazivaju navijacima..... Kao da reprezentativcima nije dosta kada ih neki politicari prije utakmice pozovu na "prijateljski"$$$ gdje je moj udio razgovor .....
Vidim navijaci za doma uz TV spremni! Buahahahaa!
Ovako jesu, a odgovorni za propust i odgovorni za taj zločinački čin su prošli bez ikakvih sankcija. Dapače, istraga nije otkrila apsolutno ništa ni nakon skoro tri mjeseca. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- neće ni otkriti kad je to "napravljeno" da bi se naštetilolo hrvatskoj. napravljeno u organizaciji ove vlade.

Sramota, više nesmiješ javno navijati za svoju nacionalnu ekipu😞
Nema vecih neprijatelja hrvatima od samih hrvata.Puno toga izmisljamo, na svoju stetu osudu i sramotu.Ako sebi ne mozemo pomoci nece nam i Bog.Ovo smo ocito zasluzili.Peta kolona je pobjedila hrvatsku reprezentaciju,zato igramo bez gledatelja da barem reprezentaciju spasimo od ostrih sankcija.

Idemo čarapani, sjemenke, kikiriki i šljivu na stol, igra HR, navijajte za našu kad nema vaše!

Dobar je to potez kako bi se smanjila mogućnost eventalnih izgreda na čemu zdušno rade neprijatelji reptezentacije potpomognuti novinarima V.L.
Nakon zds i kockice postaju ustasluk. Jedino ce valuta kuna ostati pozeljna.
Konačno se ostvario san jugonostalgičara i orjunaša uz iznimno veliku podršku koalicijske vlasti, nevladinih udruga i naravno četničkog podzemlja da se satru svi simboli hrvatske državnosti i zabrani ime hrvatsko. E moj narode, valjda ćemo ovaj puta birati bolje.
istina vanja nikad neće biti otkrivena zato jer oni koji bi trebali paziti na to su sudjelovali u organizaciji da se to desi...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ma za to smo se borili.da gdje god obućeš šahovnicu da te uhapse.