APSURDNA SITUACIJA
Povratak na članak

Hrvatski dresovi i zastave strogo zabranjeni, zbog njih se ide u pritvor

Policija ih konstantno prati i ne dozvoljava da se zadržavaju na jednom mjestu.

Komentari 157

AU
Austria
16:40 06.09.2015.

Ma za to smo se borili.da gdje god obućeš šahovnicu da te uhapse.

VL
MA
matan91
16:37 06.09.2015.

Obucite se u majice ISILa i dobit ćete i azil

VL
Idler 3
17:13 06.09.2015.

Kolko mogu vidjet i za ovo je nekima Mamić kriv. Ne nije, on je u ratu s takšnim kaj kakti vole Dinamo, a onda krenu pljuštat baklje il na gostovanju prvo masovne krađe i tučnjave pa onda baklje. To su isti koji su i u Italiji i u Splitu kakti bili protiv Mamića, a rezultat je više neg jasno vidljiv. Eh da...i ja nisam neki Mamićev fiškal neg sam bandu imenujem pravim imenom !!!

VL
DU
17:11 06.09.2015.

Ne krivite Mamica i Sukera NSH,problem je na drugoj strani na onima koji ne vole ovu zemlju i s tim nogometnu reprezentaciju. To je jedina istina.

VL
KA
kapunjohan
17:16 06.09.2015.

Toje sramota i to je nedopustivo.Mi Hrvati morat će mo uskoro navaliti na američke granice kao Sirijci na evropske. Naša ljudska prava i naš ponos gazi svatko , kad želi i gdje želi.Reći će te a svastika, što smo mi krivi, neka odstupi m inistar, njegova je dužnost da nađe počinitelja i skine ljagu sa nas.Za svaki prekršaj treba naći počinitelja i ne kažnjavati samo tako , jer u svijetu postoje i mnoge špijunske službe i podvale iz raznih razloga.Netreba skakati baš na svaku provokaciju, koja ne predstavlja za nikoga stvarnu ugroženost i često služi za bezvezna politička prepucavanja.Bio sam na utakmici Maribor-Olimpia i cijelo vrijeme se je čulo,,ubi,ubi ,žabara,, i nikom ništa,rekli su mi ima tu svakakvog folklora.

VL
DU
17:22 06.09.2015.

Hrvatska reprezentacija bila je simbol nacionalnog ponosa hrvata i zato je to trebalo srusiti,pocev od mocvara i ostalih yugo-levih utvara,koji samo cekaju da miniraju ugled nase reprezentacije.Dok se to maligno tkivo ne ostrani.pozdravljam stav reprezentacije o zabrani dolazaka navijaca na utakmice.Jedino ispravno.

VL
MA
Malenkost
17:10 06.09.2015.

"Dapače, istraga nije otkrila apsolutno ništa ni nakon skoro tri mjeseca". Ni te lustracije nece biti. Svi sad bez pardona svrstavaju HR na Balkan jer tu i pripada. Mnogi komentari ovdje u Njeamckoj bijhu: odstaniti zauvijek te Balkance ! uvijekk tu samo problemi,Balkan ostaje Balkan. HNS i Policija su nesposobni kao i politicari- zato napustaju maldi ljudi to tlo.

VL
EU MOJCA
17:22 06.09.2015.

Pravi se hrvat veseli uspjehu reprezentacije neovisno u čemu je na stadionu dal u kupaćima ili dresu HR a da bi se omogućilo svom narodu se kolektivno veselimo treba eliminirat ovu " subverzivno-podrivačku " djalatnost kako su to nazivali oni koji ponovo rade na istoj!

VL
DD
ddh
16:52 06.09.2015.

Kad si ti divljaci u Milanu podivljali bio je po tadasnjem predsjedniku kriv HNS, kriv Suker i HDZ, a ne skoro vjerojatno sa Iblerovog trga dirigirani huligani potpomognuti raznim Jovanovicima i Stefanovicima, a i dobrim dijelom komunistickim i partijskim medijima. I sad je doslo, kaj je i trebalo doci. Radi tih divljaka ce se Hrvatska reprezentacija tesko plasirati na evropsko prvenstvo. I posteno receno je dobar dio Hrvata, a pogotovo onih koji se vrte ili navijaju za partiju s Iblerovog trga, raznih Jurasica i ostalih t.zv, "sportskih novinara" nisu niti zavrijedili jednu reprezentaciju kao sto je hrvatska nogometna reprezentacija i nisu zavrijedili da budu na evropskom prvenstvu. Ti komunist vode jos uvijek borbu protiv ustasa kojima smatraju sve koji drze ruku na srcu kad se svira himna. A sramota koju ta crvena populacija radi cijeloj Hrvatskoj je velika i reakcija norveske policije je razumljiva. Sad ce triumfirati razni Josipovici i Stefanovici, triupfirati radi toga, da sein Hrvatima postupa kao sa stokom radi crvene stoke koja je to isprovocirala.

VL
L0
luena 01
17:33 06.09.2015.

Sa zastavama il ne ,sa obiljezjima il ne ,Hrvatska veceras izlazi kao pobjednik iz utakmice,patite...

VL
DU
17:34 06.09.2015.

Navijaci sa ponasanjem iz regiona svakao pomognu ugledu sporta. Bolje u svakom slucaju da takvi se ne nazivaju navijacima..... Kao da reprezentativcima nije dosta kada ih neki politicari prije utakmice pozovu na "prijateljski"$$$ gdje je moj udio razgovor .....

VL
TO
Tomislav
17:20 06.09.2015.

Vidim navijaci za doma uz TV spremni! Buahahahaa!

VL
BO
boovuu
17:33 06.09.2015.

Ovako jesu, a odgovorni za propust i odgovorni za taj zločinački čin su prošli bez ikakvih sankcija. Dapače, istraga nije otkrila apsolutno ništa ni nakon skoro tri mjeseca. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- neće ni otkriti kad je to "napravljeno" da bi se naštetilolo hrvatskoj. napravljeno u organizaciji ove vlade.

VL
mg940
17:50 06.09.2015.

Sramota, više nesmiješ javno navijati za svoju nacionalnu ekipu😞

VL
DU
17:34 06.09.2015.

Nema vecih neprijatelja hrvatima od samih hrvata.Puno toga izmisljamo, na svoju stetu osudu i sramotu.Ako sebi ne mozemo pomoci nece nam i Bog.Ovo smo ocito zasluzili.Peta kolona je pobjedila hrvatsku reprezentaciju,zato igramo bez gledatelja da barem reprezentaciju spasimo od ostrih sankcija.

VL
EU MOJCA
17:36 06.09.2015.

Idemo čarapani, sjemenke, kikiriki i šljivu na stol, igra HR, navijajte za našu kad nema vaše!

VL
EU MOJCA
17:13 06.09.2015.

Dobar je to potez kako bi se smanjila mogućnost eventalnih izgreda na čemu zdušno rade neprijatelji reptezentacije potpomognuti novinarima V.L.

VL
DU
17:39 06.09.2015.

Nakon zds i kockice postaju ustasluk. Jedino ce valuta kuna ostati pozeljna.

VL
BR
brojevi
17:56 06.09.2015.

Konačno se ostvario san jugonostalgičara i orjunaša uz iznimno veliku podršku koalicijske vlasti, nevladinih udruga i naravno četničkog podzemlja da se satru svi simboli hrvatske državnosti i zabrani ime hrvatsko. E moj narode, valjda ćemo ovaj puta birati bolje.

VL
ĆA
ćaćaća
17:54 06.09.2015.

istina vanja nikad neće biti otkrivena zato jer oni koji bi trebali paziti na to su sudjelovali u organizaciji da se to desi...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.