David Icke London: Upravljaju li svijetom mračne sile?
Komentari 14
Icke je uvijek bio ispred vremena, ono što su mu prikrpivali kao ludilo - u društvu se uskoro znalo pokazati kao stvarnost (npr. čipiranje ljudi); i zato mu vjerujem. Da ne govorim o njegovom pogledu na ratove, financijske centre moći.... On jednostavno ima uvid, jer si je dopustio slobodu da misli.
Najlakše je reći "Vrapče". Do prije 100god. liječili su ljude od homoseksualnosti a danas se liječe ovi što imaju protiv njih.
... ali ja ne vjerujem nikome, moj burazer zivi od starog pravila, il si bos il si hadjija...
Napisao je, do sada, 18 knjiga, ja sam ih pročitao 10, svaka ima između 500 i 1000 stranica, i počašćen sam što živim u vrijeme najvećeg istraživača čovječanstva i svemirskog prostranstva. Ja sam član MENSA-a, moj IQ je 168, i siguran sam da je David Icke putokaz spasa od zla koje vlada eonima. Sve što je napisao vremenom se dokazuje kao istinito, ali ima jedan problem kao i svi geniji, bojim se da u svom vremenu ostane neshvaćen. Svejedno, vjerujem u pokoljenja, njihova rješenja naših stremljenja. LJUDSKI RODE, USTANI!
daleko je korisnije 12 sati gledati u bijeli list papira nego slušati ove besmislice propalog nogometaša...
Dobro sam se nasmijao. Neki ljudi stalno oko sebe primjećuju bijele miševe, očito isto vrijedi i za gmazove haha.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Što je loše u tome kad čovjek priča o ljubavi i da je jedino ona prava istina. Ako misliš različito od većine, najrađe bi te smjestili na psihijatriju i nakljukali lijekovima. Kamo sreće da ima ovakvih ljudi kao Icke koji se ne boje reći što misle.