Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

David Icke London: Upravljaju li svijetom mračne sile?

Komentari 14

MA
max911
20:36 14.11.2014.

Što je loše u tome kad čovjek priča o ljubavi i da je jedino ona prava istina. Ako misliš različito od većine, najrađe bi te smjestili na psihijatriju i nakljukali lijekovima. Kamo sreće da ima ovakvih ljudi kao Icke koji se ne boje reći što misle.

VL
KO
Kora
21:28 14.11.2014.

Icke je uvijek bio ispred vremena, ono što su mu prikrpivali kao ludilo - u društvu se uskoro znalo pokazati kao stvarnost (npr. čipiranje ljudi); i zato mu vjerujem. Da ne govorim o njegovom pogledu na ratove, financijske centre moći.... On jednostavno ima uvid, jer si je dopustio slobodu da misli.

VL
MA
max911
21:31 14.11.2014.

Najlakše je reći "Vrapče". Do prije 100god. liječili su ljude od homoseksualnosti a danas se liječe ovi što imaju protiv njih.

VL
DU
20:36 14.11.2014.

... ali ja ne vjerujem nikome, moj burazer zivi od starog pravila, il si bos il si hadjija...

VL
DB
doktor.buljko
21:45 14.11.2014.

Napisao je, do sada, 18 knjiga, ja sam ih pročitao 10, svaka ima između 500 i 1000 stranica, i počašćen sam što živim u vrijeme najvećeg istraživača čovječanstva i svemirskog prostranstva. Ja sam član MENSA-a, moj IQ je 168, i siguran sam da je David Icke putokaz spasa od zla koje vlada eonima. Sve što je napisao vremenom se dokazuje kao istinito, ali ima jedan problem kao i svi geniji, bojim se da u svom vremenu ostane neshvaćen. Svejedno, vjerujem u pokoljenja, njihova rješenja naših stremljenja. LJUDSKI RODE, USTANI!

VL
NijeMiNišta
19:22 14.11.2014.

daleko je korisnije 12 sati gledati u bijeli list papira nego slušati ove besmislice propalog nogometaša...

VL
StudentZG
19:45 14.11.2014.

Dobro sam se nasmijao. Neki ljudi stalno oko sebe primjećuju bijele miševe, očito isto vrijedi i za gmazove haha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.