Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bolovi u koljenima, uzroci i liječenje

Komentari 15

LI
Lino
09:40 01.03.2018.

Poštovana Jasmina, s obzirom da sam imao sličnih problema kao Vi, preporučujem vam Acuraflex kapsule. Višak kilograma uvelike je utjecao na bol u zglobovima koljena. Meni su kapsule zaista pomogle jer odlično djeluju na kronične bolove vezanih uz kosti, zglobove te propadanje hrskavice. Evo link gdje sam naručio pa se nadam da će i vama pomoći. https://acuraflex.hr

VL
ŽE
Žežo
14:50 08.08.2018.

Da nisam počela koristiti Acuraflex kapsule i kremu neznam iskreno da li bih izdržala po cijele dane u vrtiću raditi na nogama. Većinu vremena sam od bolova u koljenima morala sjesti i odmoriti.. Preeezadovljna sam i cijenom i kvalitetom.

VL
NE
Nenad78
15:37 09.05.2018.

Dosta dobar članak. Puno čitam o tome jer i ja imam dosta problema s koljenima, nebi bilo loše probati Acuraflex kapsule. Ima puno zanimljivih podataka i tu https://artritis.hr

VL
JA
Jalavac
11:18 27.11.2019.

u farmacii sam kupio acuraflex kremu, kasnije skuzio da ima i kapsula. krema je užasno jaka tako da mi je bolove u koljenu smanjila upola kako je koristim. kad je potrošim cu si nabaviti komplet

VL
RO
Ren.O
08:35 19.04.2019.

Kako mi je drago da se piše i tu o acuraflexu jer moram reći da je to nešto najsavršenije što sam koristio. Krema je must have, toliko je jaka da je to čudo..

VL
ŽE
Žežo
09:25 06.09.2018.

maks2016 slažem se s Fiziofanatikom, definitivno trebate na pregled. A sto se tice samih bolova, necete pogrijesiti ako si uzmete acuraflex kapsule i kremu. krema pogotovo, jer ce vam odmah olaksati bolove

VL
MA
maks2016
17:09 28.08.2016.

Pozdrav ...moj problem su oba koljena kada se recimo iz položaja čučanja podižem u vis i to ponavljam više puta tada imam osjećaj kao da je vatra u koljenima...imam 45 godina ,težak 86kg ,visina 186cm potpuno atletski tip..sve ljekarske preglede sam prošao ali bez ičega da su pronašli da odstupa od normale..prije 4 godine sam imao udes sa serijskom frakturom rebara ..bolove u nogama nikada nisam imao i kada bi sam određivao snagu svog tijela to bi bile baš noge..sportske i vrlo snažne...prije godinu dana sam imao osjećaj kada sjedim da mi se kao noga grije ispod koljena ...provjerio bi i vidjeo normalnu temperaturu..nikada pa ni sada nisam imao povrede koljena niti bilo kakve otoke na nogama i uopšte na tijelu..mogu pješačiti više nego moji vršnjaci ...kada bilo kakvu vježbu radim koja zahtijeva naprezanje koljena imam osjećaj da se nešto u njima zagrijava i naravno prekidam trening jer neznam šta je u pitanju..na internetu nijedno oboljenje nije opisano ovako pa vas kao običan čovjek pitam i molim za savjet ...unaprijed zahvalan

VL
JA
Jalavac
08:26 09.02.2021.

samo da javim da definitivno treba koristiti acuraflex kremu i kapsule istovremeno jer je djelovanje puno jace. potvrdeno i sa strane supruge.

VL
ŽE
Žežo
09:25 06.09.2018.

maks2016 slažem se s Fiziofanatikom, definitivno trebate na pregled. A sto se tice samih bolova, necete pogrijesiti ako si uzmete acuraflex kapsule i kremu. krema pogotovo, jer ce vam odmah olaksati bolove

VL
ED
EdiKo
12:20 12.09.2022.

Za bolove u leđima, zglobovima, bolove u križima definitivno Acuraflex krema i kapsule, ne samo da ublažuje bol nego i povećava pokretljivost zglobova i olakšava svakodnevno kretanje, ko nije siguran i nije probao ovu kremu ili kapsule može više informacija naći i na stranici http://www.acuraflex.hr/.

VL
VI
Violeta91
14:51 17.10.2022.

Ja sam se baš dugo mućila sa koljenom, svakodnevni bolovi, nisam mogla normalno funkcionisat uopšte... Probala sam sve moguće preparate koje su mi ljudi spominjali i ništa mi nije pomagalo. Skoro mi je komšinica preporučila Acuraflex kremu i poslije korištenja te kreme mnogo se bolje osjećam, mnogo lakše hodam i svima bi je preporučila. Ima da se kupi u ljekarnoj ali ja sam naručila na njihovom sajtu https://acuraflex.hr/dojmovi-korisnika-acuraflex/ i došlo je odmah sutradan. Zaista sve pohvale i preporučujem svima tu kremu

VL
JA
JasminaQqqqqqqqqq
13:08 03.01.2018.

Postovanje kako ste imam problem sa nogom naime prije 4 dana sam skocila sa ljestvi koje su se pocele mrdati ali sa nekih 1m visine sada se upalilo ispod koljenja crveno je toplo i tvrdo led malo pomogne po pitanju otoka ali bol je bila jaca na pocetku sada je skoro presto krecem se normalno ali isto cim noga ima opterecenje kada stanem pocinje oticati i crveniti se i topla je ta povrsina noge gdje je crveno da napomenem samo da sam trenutno prije par mjeseci u fazi skidanja viska kilograma.Hvala vam najljepsa na odgovoru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.