Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najiščekivaniji film godine

Novi nastavak 'Ratova zvijezda' prije početka prikazivanja u Hrvatskoj ruši sve rekorde

ratovi zvijezda
Foto: Promo foto
1/13
09.12.2015.
u 14:36

Uskoro će biti prodano 25 000 ulaznica za sedmi nastavak Ratova zvijezda

Starwarsmanija polako zahvaća i Hrvatsku. Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka jedne od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' u Hrvatskoj,  u CineStar kinima obilježit će jedan rekord koji se do sada nije dogodio u povijesti hrvatskog box-officea.

Naime, uskoro će biti prodano 25 000 ulaznica za sedmi nastavak ove popularne franšize, što je apsolutni rekord u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj. Kako se prodaja te ulaznice očekuje u četvrtak, sretnom kupcu na CineStar blagajni prodat će je upravo Darth Vader, jedan od glavnih antagonista u popularnom serijalu.

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na svečanoj premijeri u utorak, 15. prosinca, u dvorani IMAX u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine, dok prve kinoprojekcije, za koje se traži ulaznica više, za sve obožavatelje Ratova zvijezda počinju s prikazivanjem 16. prosinca, točno u ponoć. Svim posjetiteljima koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne ponoćne projekcije u kinima CineStara diljem Hrvatske CineStar će darovati originalni plakat iz filma koji će se sasvim sigurno uklopiti u bogatu Star Wars riznicu svakog pravog obožavatelja.

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda. Film ''Sila se budi'' producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions .

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kinodistribuciju kreće 17. prosinca, prije američke, pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca. 

>>Ratovi koji već četrdeset godina donose ushićenje 
i milijarde

>>Lucas o premijeri "Ratova zvijezda": Biti će to kao odlazak razvedenog oca na vjenčanje odrasla djeteta

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:28 10.12.2015.

Angazirajte lektora, ovo vec postaje smijesno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije