Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u kinima

Može li nas Ben Stiller spasiti od svemiraca i ljetne dosade?

'DF-11652_11673R : Jonah Hill, Ben Stiller, Richard Ayoade and Vince Vaughn star in Neighborhood Watch.'
'Photo: Melinda Sue Gordon'
19.08.2012.
u 15:30

Susjedi iz dosade pokrenu civilnu patrolu za održavanje reda u kvartu, pa otkriju da Zemlji prijeti napad iz svemira

Onima koji ovih dana nisu na moru ili na nekom od ljetnih festivala, kino se nameće kao jedna od rijetkih alternativa prženju na gradskom asfaltu. Nakon solidne zezancije \"Plaćenici 2\", u kina dolazi još jedna ne previše umna komedija - \"Susjedi treće vrste\" redatelja Akive Schaffera, koji se u televizijskom svijetu proslavio kao scenarist i redatelj poznate NBC-jeve emisije Saturday Night Live.

Glavne uloge u njegovu tek drugom igranom filmu u karijeri tumače Ben Stiller i Vince Vaughn. Oni su susjedi koji iz dosade pokrenu civilnu patrolu za održavanje reda u kvartu, pa slučajno otkriju da Zemlji prijeti napad iz svemira. Hoće li nas šeprtljavi momci spasiti od izvanzemaljaca ili barem od ljetne dosade? Saznajte od četvrtka u kinima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije