Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska elita

Leonardo DiCaprio stiže u Dubrovnik, snimat će najveći filmski spektakl

leonardo di caprio
Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL
13.07.2016.
u 17:14

Među glumačkim zvijezdama koje bi trebale stići u Dubrovnik, spominje se i oskarovac Jamie Fox

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić tvrdi da će se filmski spektakl Robin Hood ove zime snimati u Dubrovniku. Među glumačkim su zvijezdama koje bi trebale stići u Dubrovnik i oskarovac Jamie FoxLeonardo Di Caprio koji bi film trebao producirati.

"Robin Hood s oskarovcima na Stradunu, dva mjeseca, Dubrovnik koji će biti kulisa za Nottingham s brojnom ekipom, filmskom produkcijom u čiju će se reklamu uložiti stotine milijuna dolara", najavio je  Andro Vlahušić za Novu TV.

"Lionsgate će raditi produkciju filma. Dubrovnik će biti de facto glavna uloga u cijelom Robinu Hoodu, vjerojatno ne jednom, nego trilogiji", dodaje Vlahušić.

Komentara 6

amo_ća
18:03 13.07.2016.

Neka!

DU
Deleted user
18:45 13.07.2016.

Dubrovnik je Monte Carlo južne europe.....europski Miami, San Francisko....onaj koji zeli biti u Dubrovniku..to mora platiti. Tamo radnici u servisnim sluzbama i umirovljenici bez rente nemaju sto traziti...to je jednostavno tome tako...i pomirite se svi vi koji bi kavu pilili na Stradunu...od Vucurevica...Crnogorskih "ko nas bre zavadi" do ovih nasih "ispijaca kave" nemate vi te novce.

SO
sohnahoakasaa
15:31 14.07.2016.

Baš super. Samo zarađujte i pazite da vam sav novac bude dobro potrošen. Za boljitak svih i svakoga i izvan Dubrovnika. Pazite da kod penjanja u visine i velike dobiti ne uprljate ruke. Gradonačelnik već je i tko zna dal je ili će opet. Svi Hrvati i građani od Istre do Prevlake zarađuju silne novce od turizma, hvaale se svojim dobitima, neki bi i regija bili a čekaju državnu blagajnu ('one gore u Zagrebu') da im plate kanalizacije i daju sredstva za inferastrukturu. I plin bi im trebali dopelati i vodu i struju svi drugi. Ostatak Hrvatske. Glavno da Bandić šeće okolo po Hrvatskoj i dijeli 'humanitarno' naše novce od proračuuna grada ZGB, od prireza i svih nameta. Ni jednu Kunu ne zavređuju jer privređuju iznad svih mogućnosti ostatka Hrvatske. Ali zato svaku Kunu koju je ovaj moj grad Zagreb, dao Slavoniji, posebno Vukovaru - blagoslivljam. A moja Kuna? Za nju ne brinem. Ona je uvijek Blagoslovljena jer je s najvećom ljubavlju dana potrebitima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije