Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAMPIR I VUKODLAK

Djevojkama iz 'Sumraka' Jacob draži od Edwarda

10.03.2009.
u 13:57

Eto, u Vancouveru je počelo snimanje drugog dijela vampirskog serijala po knjigama Stephenie Meyer, a kao najava "Mladog mjeseca", dvije od glumica - Nikki Reed (vampirica Rosalie Hale) i Rachelle Lefevre (Victoria) u emisiji Access Hollywood raspravljale su o tome kako je raditi na nastavku tako popularnog filma, i što misle o dečkima koji glume glavne uloge u oba filma.

- Iskreno, meni su već dosadila ta silna pitanja o Robu (Pattinsonu) – rekla je Reed.
- On je zbilja talentiran, pametan je, glazbeno je nadaren, intelektualac je, mnogo čita. To je ona njegova strana za koju bih voljela da me ljudi češće pitaju. Ne znam poznaje li netko uopće tu njegovu stranu.

Lefevre je dodala da na njihov odnos prema glavnom glumcu nimalo nije utjecalo to što je postao superzvijezda:
- Mi smo ga upoznali u drugačijim okolnostima. Ne odnosim se prema Robu ništa drugačije nego prema bilo kome drugom od glumaca.

Bilo kome drugom - osim Taylora Lautnera (koji glumi Jacoba Blacka), za kojeg obje djevojke tvrde da su "pale" baš na njega:

- Taylor je meni najdraži! - rekla je Nikki Reed, na što ju je Lefevre opomenula:
- Ja sam ga već posvojila, prste dalje! - i dodala (budući da se Taylor nabildao 14 kila da bi i u drugom nastavku zadržao ulogu): - Njegova posvećenost ulozi je nevjerojatna.

- Ja bih pobjegla – priznaje Reed.
- Bila bih užasnuta. On je morao ponovno obaviti probno snimanje.
- Pravi je muškarac. Tako čvrsto stoji na zemlji i jako je graciozan – nastavila se Rachelle diviti Tayloru. A kako kaže Lefevre, bilo kakve vijesti o međusobnim vezama na snimanju su puki tračevi, dok je film u radu svi se ponašaju potpuno profesionalno:
- Mi smo tako nezanimljiva grupa glumaca, bez ijednog skandala.

- To je zapanjujuće jer nas ima zaista mnogo – dodala je Reed.

A ako vam ovi ulomci nisu dovoljni, pogledajte cijeli njihov televizijski nastup:

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije