Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.03.2010. u 19:00

Kako je među ovim damama teško primijetiti fizičku sličnost, prije će biti da je pošiljatelj zamijenio “dragog vođu” s “velikim vođom”. Adresa im je bila ista – Pantovčakom do vrha pa na raskrižju lijevo.

Saša Mesić, direktorica zagrebačkih Termi, ovih je dana poštom dobila dopis sa službenim dokumentima iz Ine upućenih njoj, ali umjesto njena imena, na kuverti je bilo ime – Saše Broz. “Vjerojatno je riječ o zabuni jer se i prije događalo da me zamijene s njom”, izjavila je Saša Mesić za Nacional. Kako je među ovim damama teško primijetiti fizičku sličnost, prije će biti da je pošiljatelj zamijenio “dragog vođu” s “velikim vođom”. Adresa im je bila ista – Pantovčakom do vrha pa na raskrižju lijevo.

Spašavanje kućnog budžeta zastupnika Matušića

Frano Matušić nije se pomirio sa zastupničkom plaćom od 16 tisuća kuna pa je lani prijavio još 84 tisuće kuna putnih troškova, odnosno dodatnih sedam tisuća mjesečno. Dobra plaća za šofera.

Financijske traume pacijenta na traumatologiji

Ante Muljačić, ravnatelj Klinike za traumatologiju u Zagrebu, uveo je novu praksu da svaki pacijent koji dođe na Hitnu mora uplatiti polog, piše Novi list. Muljačićeva inovacija zatekla je tako nesretnika koji je došao na Hitnu sa sumnjom u prijelom noge. Iako je imao čak i iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja, sestra ga je najprije otpravila na bankomat po tristo kuna, a tek je potom smio odšepesati do liječnika.

Sanadera prati više tjelesnih čuvara nego Josipovića

Ivo Sanader snimljen je kako malo prije ponoći iz službenog automobila ulazi u zagrebački hotel Regent Esplanade. Nije poznato zašto je i s kime Sanader proveo sat vremena u hotelu, ali je primijećeno da ga i dalje čuvaju dva pripadnika osiguranja. Drugim riječima, Sanader ima dvostruko veću zaštitu od aktualnog predsjednika Ive Josipovića, koji je gotovo raspustio svoje čuvare i inzistira da ga prati samo jedan. Teško je dokučiti zašto se iz šupljeg proračuna financiraju tjelesni čuvari građanina Sanadera, osim ako nakon funkcije doživotnog bivšeg predsjednika nismo uveli i funkciju – vječnog bivšeg premijera.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
07:33 17.03.2010.

stvarno sam bio uvjeren da su Merčep I jurković dva rođena brata,nevjerojatna je sličnost među njima ili se možda radi o istoj osobi samo su pseudonimi u pitanju

OB
-obrisani-
19:42 16.03.2010.

Ja bih sve njih navedene u članku smjestila tamo gdje će ih netko dobro, dobro čuvati. A istom bih im dala razonodu - društveno koristan rad!

PO
pop72
14:41 17.03.2010.

obe obe su potomke partijaša udbaša mašala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?