Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Nova farmerica: Bit ću opuštena, prirodna i to što jesam. Htjela bih dogurati do kraja

Anita Vein Dević
Foto: Nova TV
12.10.2015.
u 12:29

Dvadesetosmogodišnja Anita Vein Dević zasukat će rukave i otisnuti se u svoju farmersku pustolovinu

Tek što su se farmeri naviknuli na novopridošlicu, farmera Nedjeljka, očekuje ih novo iznenađenje, ali ovoga puta u ženskom liku. Dvadesetosmogodišnja Anita Vein Dević zasukat će rukave i otisnut se u svoju farmersku pustolovinu.

Riječanka Anita kaže kako se u show prijavila radi promjene u životu, a smatra kako je reality show Farma idealno mjesto za nove početke. Magistrica je ekonomije, no spletom životnih okolnosti radi kao konobarica.

– Počela sam raditi kao konobarica još nakon prvog srednje, tako da radim taj posao i dalje. Kažu za prvu ruku, ali to za prvu ruku je ostalo malo dulje. Dobro, bitno je raditi posao koji čovjek voli raditi – istaknula je Anita koja sebe opisuje kao nasmijanu i vedru osoba koja voli nove izazove i iskustva. Anita smatra da uživa u životu i da život može svima biti lijep, samo trebaju znati živjeti, a kao svoju najveću vrlinu ističe neozbiljnost, dok joj temperamentnost predstavlja manu.

Komunikativna i druželjubiva Anita vrlo rado bi voljela pokrenuti vlastiti biznis, ni manje ni više nego – seoskog turizma, stoga je sreću najprije odučila okušati u Farmi.

– Ja pružam priliku svakome da se upoznamo, znači nikad nemam predrasude niti ništa. Tako da smatram da svatko će dobiti priliku da sa mnom stupi u normalan kontakt. Ako onu budu imali neke zavrzlame, to je njihova stvar, ali ja smatram da ću dati sve od sebe da budemo  super – izjavila je Anita koja svoj naknadni ulazak na farmu vidi prednošću jednako koliko i nedostatkom.

Simpatična Anita ne skriva svoje ambicije za ulazak u finale, a strategija joj je vrlo jednostavna.

– Nemam strategiju, bit ću opuštena, prirodna i to što jesam. Htjela bih dogurati do kraja, naravno – govori Anita te dodaje:

– Najlakše će mi biti to druženje sa životinjama i život u prirodi, kažem, to će mi biti odmor za dušu i tijelo, a sad hoće li mi nešto bit teško, ne vjerujem, mogu sve, baš sve.

Budući da je radila sezonski posao, razdvojenost od obitelji će podnijeti s lakoćom, no priznaje da će joj novopečeni suprug Dean ipak nedostajati. 

– Muž će mi malo faliti, vjerojatno prije spavanja, krevet i to, ali sad za tako kraći period, mislim da mi nitko neće faliti toliko da ne mogu izdržati. Bio je ljut, što isto razumijem. Kaže da nisam normalna, ali tko je danas normalan?“ izjavila je Anita, koja ni roditeljima nije priopćila da ulazi na farmu, a kada je vide na ekranu, ističe: „Bit će u šoku!“

Prije ulaska u show, Anita se oprostila pismom:

„Draga moja civilizacijo, opraštam se od tvojih blagodati i krećem u novu avanturu! Budući da izazove obožavam, a ne podnosim monotoniju, veselim se novim iskustvima. Radujem se novim poznanstvima, a najviše će me obradovati društvo životinja. U najranijem djetinjstvu životinje su bile moji najbolji prijatelji. Tijekom odrastanja morala sam se sramiti svoga podrijetla, ali sada sam ponosna sto sam odrasla uz igru s janjcima i uz razgovor s konjima. Moj san je obnoviti svoj dom u Grabovcu, u što bih uložila veći dio novca. Pokrenula bih vlastiti biznis (seoski turizam) koji bi uključivao izgradnju smještajnih jedinica u obliku drvenih kućica, a u ponudi bi bili domaći specijaliteti (palenta, sir, šljivovica), vožnja kočijom, jahanje, poljoprivredni radovi i slično. Dio novca dala bih djeci koja su socijalno najugroženija. Nadam se da ću unijeti pregršt pozitivne energije na farmu i podignuti raspoloženje farmera. Farmerica Anita.“

Kako će se Anita snaći na farmi i hoće li ju drugi farmeri velikodušno prihvatiti, ne propustite doznati već u večerašnjoj emisiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije