Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisni farmeri

Na Farmi na pomolu prva ljubav?

farma
Foto: Screenshot
1/8
01.10.2015.
u 22:53

Sara je ležala u krevetu i u razgovoru s Anamarijom kazala kako joj treba muški zagrljaj. Ivan je spremno poslušao zahtjev Gazdarice

Sara je ležala u krevetu i u razgovoru s Anamarijom kazala kako joj treba muški zagrljaj. Ivan je spremno poslušao zahtjev Gazdarice.

Ustao je iz svoga kreveta i došao do Sare, legao u njezin krevet i zagrlio je. – Hladno mi je – šapnuo joj je na uho, a ona mu je kazala da se pokrije. –Vidi ga kako se uvlači Gazdarici – kazala je Anamarija.

Ležali su tako zagrljeni i razgovarali, a Anamarija je kazala kako je ljubomorna na Saru i Ivana. Ivan je još neko vrijeme ostao u Sarinu krevetu, a onda se digao.

– Dosta je za večeras, nastavit ćemo sutra. Laku noć, curke – kazao je i otišao u svoj krevet, za koji je ustvrdio da je poprilično hladan nakon Sarina.

>>Anamarijin prvi ulazak u štalu

>>Još jedan farmer bi htio kući

Ključne riječi

Komentara 1

LA
LANA555
23:28 01.10.2015.

Sad ce past beba.I Kara Marko daje tisucu eura.ne kuna.!!!!! Blago nama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije