Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poražena farmerica

Marija nakon dvoboja napustila Farmu!

Farma
Foto: Nova TV
1/7
19.09.2015.
u 22:56

Dvoboj između Anamarije i Marije u farmerskoj Areni odnosio se na snagu, a kategorija je bila kola

 Neprimjereno ponašanje i kršenje pravila Farme, Mariju je skupo stajalo. Nakon što su zbog provokacije i udarca i ona i Anamarija preseljene u izolaciju, a potom izabrane za dueliste, dvoboj je rezultirao izlaskom jedne od njih. Marija Prekodravec druga je farmerica koja je napustila show.

Dvoboj između Anamarije i Marije u farmerskoj Areni odnosio se na snagu, a kategorija je bila kola. Cilj je bio svojom snagom u roku od tri minute odgurati drveni nosač, time gurajući i svog protivnika. Iza svake duelistice na podu je jedno jaje ispod drvene daske. Kada protivnik pregazi jaje, osoba koja ga je odgurala je pobjednik ili pobjednica.

Mia je rekla kako smo su svjesni razgovora između Anamarije i Marije oko dvoboja te da je Marija govorila da se želi predati. 'Ja i ona smo pričale i htjela je odustati, ali ona više ne želi odustati. Želi se boriti kao i ja, tako da mi nije svejedno', objasnila je Anamarija. Prije samog početka, Mia je podsjetila Mariju na dvoboj između Matije i Anamarije i upitala ju je li to bio kukavički čin ili čin jednog sportaša. 'Ne mogu reći niti da je to bio kukavički čin ili čin jednog sportaša. Smatram da je bio đentlmen', odgovorila je Marija Miji.

Prije dvoboja Anamarija je izjavila: "Želim biti ona stara ja. Ne sviđa mi se ovo što mi se dogodilo i kako sam se osjećala. Farma me definitivno karakterno promijenila, ali ne nabolje, nego nagore." Marija je izjavila: "Vidjet ćemo koliko je žilava ona, koliko sam žilava ja. Bile smo podijeljene obje bi li ostale ili bi otišle. Rekle smo da će sreća pobijediti." Sreća je bila na strani od Anamarije, a njena protivnica u dvoboju je nakon što je izgubila izjavila: "Volim ju. Do neba ju volim, od prvog dana je volim!"

Ovoga tjedna farmeri su dosta proveli na jezeru pecajući ribe. Mentor Joža doveo je sa sobom zanatliju ribara koji je farmere naučio kako loviti na starinski način i kako postaviti mreže za ribu. Također, pokazao im je kako izraditi makete koje će sljedećeg tjedna prodavati na Sajmu te za zadatak im dao izraditi osam takvih. Osim njega, farmerima je i mljekarica Lidija dala zadatak da do sljedećeg Sajma naprave  tri sira, dva kilograma maslaca, tri litre mlijeka, tri teglice ajvara, tri orahnjače, tri kućice za ptice te da ulove pet kilograma ribe. Iako je ovog tjedna bilo vrlo napeto, farmeri su ipak naučili da se pravila ne smiju kršiti. Marija se časno borila i kako joj je Mia rekla, ostavila je trag na Farmi. Na Mariji je sada da napiše pismo te da izabere novog Gazdu Farme. Marija je bila ganuta te se pozdravila s farmerima. 

>>Anamarija i Marija borit će se u dvoboju

>>Farma ima novog Gazdu, Josip: Mislim da je dorastao svim zadacima

Komentara 2

BJ
Bjelovar112
08:01 20.09.2015.

trrbalo je izbacit Ana mariju da moze ici pomagati izbneglicama

BB
bozo boric
16:44 21.09.2015.

...brawo marija... pametniji popušta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije