Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Farmeri dobivaju još jednog člana, sutra stiže nova Farmerica!

farma
Foto: Nova TV
1/10
11.10.2015.
u 22:18

Simpatična Anita ne skriva svoje ambicije za ulazak u finale, a iskustva sa ovakvim načinom života već ima, s obzirom na to da je odrasla na selu

Nakon što je na Farmu stigao novi farmer Nedjeljko farmerima će se pridružiti i nova farmerica.

-Ja sam Anita, dolazim iz Rijeke, završila sam faks, magistra ekonomije sam po struci, ali počela sam raditi kao konobarica još nakon prvog srednje, tako da radim taj posao i dalje. Kažu za prvu ruku, ali to za prvu ruku je ostalo malo duže, ali dobro. Bitno je raditi posao koji čovjek voli raditi- kazala je nova farmerica Anita Vein Dević.

Komunikativnoj druželjubivoj Aniti uredski posao ne predstavlja izazov, već bi rado voljela pokrenuti vlastiti biznis, ni manje ni više nego seoskog turizma. Stoga je sreću najprije odlučila okušati na Farmi.

-Ja pružam priliku svakome da se upoznamo, znači nikad nemam predrasude niti ništa, tako da smatram da će svatko dobiti priliku da sa mnom stupi u normalan kontakt. Sad, ukoliko oni budu imali neke zavrzlame, to je njihova stvar, ali ja smatram da ću dati sve od sebe da bude super-  kazala je Anita.

Želi ih sve prvo dobro upoznati

Svim će farmerima pružiti jednaku šansu jer je, radeći svoj posao, kaže, naučila biti dobar psiholog. -Mislim da je najbolje da ih malo upoznam, da prvo vidim, onda ću moći pričati, ovako je to zbilja teško. Anamarija se ističe s nekim stvarima, a je li ona najjača karika ili ne teško je ovako procijeniti- kaže Anita i dodaje da Anamarija sve to radi kako bi bila u centru pažnje te da ona nema ništa protiv toga.

Ipak, nikoga ne smatra izravnom konkurencijom, a svoj naknadni ulazak smatra prednošću jednako koliko i nedostatkom. -Oni možda misle da je to meni prednost, jer sam uspjela nešto iskalkulirati, ali ja smatram da meni to nije nikakva prednost, jer nisam niti pokušavala nešto kalkulirati i njih zbrajati i oduzimati. Pratila sam njihove sukobe, ponešto, ali ne sve. Iskreno, vidim da se svađaju oko nebitnih stvari- kazala je Anita.

Dodala je kako su te svađe vjerojatno stvar toga što su farmeri zajedno po cijele dane i puno vremena provode u međusobnim razgovorima. -Ja smatram da se sve to može riješiti mirnim putem- kaže Anita.

Vidi se i u finalu

Simpatična Anita ne skriva svoje ambicije za ulazak u finale, a strategija joj je vrlo jednostavna. -Nemam strategiju, bit ću opuštena, prirodna i to što jesam. Htjela bih dogurati do kraja, naravno. Najlakše će mi biti to druženje sa životinjama i život u prirodi- kazala je Anita i dodala da će joj boravak na Farmi biti odmor za dušu i tijelo, a ni fizički rad joj neće predstavljati problem.

Iskustva sa ovakvim načinom života već ima, s obzirom na to da je odrasla na selu. Međutim, u djetinjstvu joj je to predstavljalo problem zbog zadirkivanja u školi. -Očito su nekima oni koji su sa sela manje vrijedni, a zapravo ne znaju da su i oni isto potekli sa sela, valjda su njihove bake i djedovi živjeli na selu i imali krave, ovce i konje. Oni to zaboravljaju i zbog toga meni neki rade neki, neću reći pritisak, ali nije ugodno. Pogotovo kad ste dijete i ne razumijete te stvari-  kazala je Anita.

-Poručila bih im svima da jednostavno u životu cijene čovjeka, da je to najvažnije i da ne gledaju otkud je tko. Kvaliteta čovjeka se ne mjeri po tome- kaže.

Budući da je naučila raditi sezonski posao, razdvojenost od obitelji će podnijeti s lakoćom, no priznaje da će joj novopečeni suprug Dean ipak nedostajati.

-Muž će mi malo faliti, vjerojatno prije spavanja- kazala je. -Roditelji mi ne znaju, vjerojatno će saznati kad me vide na televiziji, bit će u šoku, a oni koji su saznali su isto bili u šoku. Suprug je bio ljut, što isto razumijem. Kaže da nisam normalna, ali tko je danas normalan?- kazala je Anita.

Prije ulaska na Farmu imala je samo kratku poruku za muža. ‘Ljubavi, bit ću dobra!’

>>Nakon duela Blaženka napustila Farmu!

>>Farmeri prvi put nisu dobili zeleni certifikat

Ključne riječi

Komentara 3

DA
Divide_and_conquer
22:59 11.10.2015.

koga briga

DA
dangebandi
03:17 12.10.2015.

Ma zamisli, strašno!

KI
killthesnake
10:38 12.10.2015.

Koga briga i tko to prati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije